NAGRADNJAČA

Vodimo vas na pretpremijeru filma 'Snimka seksa'

29.07.2014 u 14:43

Bionic
Reading

Konačno ćemo i to doživjeti – imati priliku vidjeti 'Snimku seksa' u kojoj se Cameron Diaz nalazi u najkompromitirajućim pozama tijekom trosatnog seksualnog maratona sa svojim suprugom Jasonom Segelom! Naravno, riječ je o komediji godine koju ćemo u domaćim kinima imati prilike vidjeti već od ovoga četvrtka, 31. srpnja – u sklopu pretpremijernih projekcija Ladies Night u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu!

Kada su se Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan. Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti...

Film 'Snimka seksa' režirao je Jake Kasdan široj publici najpoznatiji po režiji dvaju super-uspješnih komedija – 'Walk Hard: The Dewey Cox Story' i 'Zločesta učiteljica' u kojoj je glavnu ulogu također imala prezgodna Cameron Diaz. Uz Diazicu i Segela u sporednim ulogama pojavljuju se Rob Lowe, Rob Corddry, Ellie Kemper, Jack Black i drugi.

Komedija godine 'Snimka seksa' u službenu kino distribuciju kreće od četvrtka, 7. kolovoza!

Continental film i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 5x2 ulaznice za pretpremijerne projekcije (Ladies Night) za Cineplexx kina ovog četvrtka, 31. srpnja.

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 31. srpnja.

Po dvije ulaznice za pretpremijeru 31. srpnja su osvojile:

Lina Butura
Irena Hrenar
Marina Kalaica
Snježana Mihaljević
Mira Milisavić