NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Sade - dobitnici

17.11.2011 u 10:14

Bionic
Reading

22. studenog u Zagreb stiže jedan od najljepših vokala – Sade. Ova prekrasna soul i R'n'B pjevačica u zagrebačku Arenu dolazi zapjevati svoje najveće hitove, a turneja koja je krenula po Americi i ovacije koje dobiva gdje god se pojavi, jasno pokazuju da nas čeka jedan on najljepših koncerata u posljednjih nekoliko godina. A tportal.hr ovom prilikom poklanja 2x2 ulaznice svojim čitateljima

Ova turneja nije privilegija samo za Hrvatsku već i za cijeli svijet jer Sade ne ide na turneju svake ili svake druge godine, njezini su nastupi vrlo rijetki.

Sade je nedavno objavila album 'The Ultimate Collection' koji se sastoji od njezinih najpoznatijih hitova te tri nikada objavljene pjesme. Na albumu se nalazi 29 klasičnih skladbi uključujući 'The Moon and The Sky' remiks s Jay-Z-om, a samo mjesec dana nakon izlaska album je certificiran kao dvostruko platinasti.

Njezini su koncerti čarobno putovanje u najljepše glazbene note, a uz njezin prateći bend s kojim je osvojila čak četiri Grammyja, Zagreb će dobiti još jedan koncert koji je izmamio najskrivenije emocije kod publike.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Ivanka Balić
Ana Vurušić