NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Denis&Denis i Partibrejkersa

07.12.2012 u 11:51

Bionic
Reading

U petak, 7. prosinca Denis i Denis u zagrebačkoj Tvornici kulture započinju svoju dugonajavljivanu turneju u kojoj će nastupiti svi članovi benda, od originalne do aktualne postave. A samo dan kasnije (8. prosinca) istu pozornicu će zatresti legendarni Partibrejkersi, jedan od najbitnijih sastava regije.

Denis i Denis, 7. prosinac

Kako prenose kolege iz Novog lista unatoč dugoj pauzi teško da bi itko mogao naći zamjerku izvedbama Marine Perazić, Davora Tolje i Edija Kraljića uz koje se dobro uklopila Ruby Montanari koja s Davorom čini aktualnu postavu benda. Naravno, prateći glazbenici, sve redom krema riječke scene (Vedran Križan, Damjan Grbac, Ivan Pešut, Ana Jakšić, Vedran Mlakar te gosti Elvis Stanić i Denis Razumović) itekako su doprinijeli čvrstom i uigranom zvuku. Denis i Denis očekivano izveli su pjesme iz svih faza karijere, od najvećih hitova poput 'Program tvog kompjutera', 'Soba 23', 'Ja sam lažljiva', 'Tek je 7 sati'...izmjenjujući se i kombinirajući uloge glavnih vokala. U očekivanom bisu Marina je izvela i 'Kolačiće', megahit iz svoje solo karijere.

Denis&Denis se u orginalnoj postavi ne vraćaju na duži period, već samo na tour povodom obilježavanja 30 godina banda, stoga će za nastupe biti dostupni samo u periodu između prosinca ove i kraja ljeta iduće godine.

Partibrejkers, 8. prosinac

'Dolazimo u Zagreb proslaviti naš praznik. Nadam se da će s nama biti i stara i nova publika i da će se dobro proveseliti s nama. Kao i uvijek, dat ćemo sve od sebe', poručio je tom prilikom frontmen Zoran Kostić - Cane i dodao: 'Nikad ne može ništa isto izgledati, nijedan dan ne sliči na onaj predhodni, nijedan naš koncert nije isti... Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji nego na prijašnjim koncertima, a govori se da nikad nismo razočarali'. Sigurno neće niti ovaj put jer vjernu zagrebačku publiku očekuje dvosatna paljba Partibrejkers klasika kao što su '1000 godina', 'Kreni prema meni', 'Put', 'Hoću da znam', 'Hipnotisana gomila'...

Bend su osnovali u Beogradu 1982. godine Cane, bubnjar Goran Bulatović-Manzanera i gitaristi Nebojša Antonijević - Anton i Ljubiša Kostandinović. Nazvali su se Partibrejkers, kako su sami sebe
doživljavali.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 4x2 ulaznice za oba koncerta.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji koncert žele ulaznice.

Po dvije ulaznice za koncert Denis & Denis su osvojili:

Renata Olujić
Tamara Franjević
Ana Rak
Bernarda Barbarić

Po dvije ulaznice za koncert Partibrejkersa su osvojili:

Jelena Ferrelli
Luka Nikiforov
Dean Benčić
Branimir Škegro