TEŠKE OPTUŽBE

Vjeruje li Melania Trump da joj suprug nije seksualni zlostavljač?

18.10.2016 u 11:27

Bionic
Reading

Kampanja za novog američkog predsjednika bliži se kraju, a skandali i afere, koji obilježavaju oboje kandidata, sve su ružniji i prljaviji. Posljednji u nizu, prema kojem je Donald Trump seksualno zlostavljao nekoliko žena, donio mu je samo gubitak glasača, no uz njega vjerno stoji njegova supruga Melania, koja mu bespogovorno vjeruje. U prvom intervjuu nakon te afere, koji je moguća prva dama dala CNN-u, progovorila je o svim tim detaljima, optužujući suparnički tim da im sve to smješta

Nedavne optužbe da je republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump seksualno zlostavljao nekoliko žena, moguća prva dama Amerike Melania Trump i dalje samouvjereno brani svog supruga, govoreći kako on nije ni za što kriv. U prvom intervjuu nakon posljednjeg u nizu skandala, koji je dala CNN-u, Melania je izjavila da ima povjerenja u svog supruga. 'Vjerujem svom suprugu! Vjerujem mu', rekla je.

U trenutku kada se kampanja za izbor američkog predsjednika zahuktava, Trumpova popularnost zbog mnogobrojnih skandala sve više opada. Niz žena optužilo ga je za seksualno zlostavljanje, a među njima se našla i kandidatkinja njegova reality showa 'Pripravnik'Summer Zervos, koja je rekla da ju je republikanski kandidat pokušao odvesti u krevet kada su se našli kako bi razgovarali o njezinu mogućem zaposlenju. 'Neke to vjerojatno rade da dobiju malo slave besplatno. To je potpuna namještaljka. Kako je moguće da se upravo sada, nakon mnogo, mnogo godina, pojave te lažne optužbe i to manje od mjesec dana prije jednih od najvažnijih izbora u povijesti naše zemlje?' obratio se Trump javnosti.


Unatoč svim optužbama, Melania Trump vjeruje svom suprugu


Melania Trump optužuje demokrate da su namjestili aferu


Svim dušobrižnicima poručila je da ona nije jadnica i
da je ne treba žaliti

'To su sve organizirali naši suparnici. Jesu li ikada provjerili tko su te žene? Nemaju nikakve dokaze', bila je uporna Melania Trump u intervjuu koji je dala Andersonu Cooperu na CNN-u te dodala kako su i snimke iz 2005. godine, objavljene prije ove afere, a u kojima Trump vulgarno i seksistički govori o ženama s kojima je imao odnose, zapravo krivo interpretirane. Iako ju je iznenadio njegov govor na tim snimkama, Melania ga je ponovno pokušala opravdati: 'On je jednostavno naveden na taj razgovor. Čula sam već takvih razgovora između mladića kada odrastaju, pa govore ružno o ženama kako bi se dokazali. No, naravno da me iznenadilo kada sam njega čula da takvo što govori, jer ga kao takvoga ne poznajem', rekla je Melania te dodala: 'Moj suprug je realan i surov. On govori stvari kakve jesu, ne pretvara se. On je dobar, pravi gospodin koji podupire sve, a posebno žene. Ohrabruje ih da ostvare svoje snove i pomaže im u tome.'

Prvi intervju nakon nove afere Melania Trump dala je Andersonu Cooperu i CNN-u

Kroz razgovor je otkrila da je u puno slučajeva doživjela da njezinom suprugu prilaze druge žene i ostavljaju mu brojeve telefona. 'To je zaista neprimjereno jer sve to rade dok ja stojim i gledam. No ja sam jaka, vrlo jaka. Ljudi me ne poznaju i žale me. Misle, o jadna Melania, jadnica. Nemojte me žaliti', poručila je svim dušobrižnicima.