LJEPOTICA U RINGU

Veseljak sa zelenom kapicom zasjenio udarce Renate Sopek

22.07.2016 u 16:56

Bionic
Reading

I dok mnogi uživaju na moru, voditeljica Renata Sopek odlučila je dobro iskoristiti dane koje zbog posla mora provesti u Zagrebu. Na svom profilu na Facebooku objavila je video u kojem otkriva zavidno znanje boksa. S ružičastim boksačkim rukavicama, Renata Sopek se pokazala kao dobar protivnik svom sparing partneru, a tijekom gledanja malog videouratka teško je ne zapaziti i muškarca sa zelenom kapom na glavi, koji trenira iza njih, a koji se svojski potrudio pokazati dobru kondiciju i koordinaciju pokreta

Mnogim bi muškarcima bio ostvarenje sna da se mogu, barem na pet minuta, zateći s voditeljicom Renatom Sopek u boksačkom ringu. Bilo kako bilo, da se to i dogodi, ne bi se proveli baš dobro jer sudeći po objavljenom videu na njezinom Facebooku, Renata udara zaista žestoko.


Ružičaste rukavice pristaju joj odlično


Renata Sopek odlično se snalazi u ringu

Ova zaljubljenica u sport i sportske aktivnosti odlučila je ovaj sparni dan dodatno začiniti pa je navukla ružičaste boksačke rukavice i stala u ring sa svojim trenerom.


Muškarac sa zelenom kapicom na glavi velika je konkurencija Renati Sopek


Renata Sopek i njezin sparing partner

Gledajući pozorno video, na kraju pažnju odvlači nepoznati muškarac koji u pozadini sa zelenom kapicom na glavi na svoj način trenira boks. Urnebesni pokreti u jednom trenutku stavljaju Renatine boksačke vještine u drugi plan.


Boksom se rekreativno bavi i pjevač Boris Novković

Boks je, čini se, u posljednje vrijeme postao vrlo popularna borilačka vještina, pogotovo za one koji se žele rekreativno baviti nekim sportom. Tako je i pjevač Boris Novković nedavno objavio, također na svom Facebooku, snimku boksačkog treninga. Bilo bi ga zanimljivo vidjeti u ringu s Renatom Sopek, kao i ishod takvog sportskog susreta.