PETAK, 26. STUDENOG

Veliki koncert ST!llnessa i Antenata u Aquariusu

09.11.2010 u 11:24

Bionic
Reading

Klupske koncertne atrakcije ST!llness i Antenat ponovo će udružiti snage na koncertu 26. studenog u zagrebačkom Aquariusu

Nakon objavljivanja debi albuma pod nazivom Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović 2007. godine, ST!llnessi ozbiljno koračaju našom glazbenom scenom. Njihov stil proteže se od hip hopa, preko reggaea i drum'n'bassa, do HC distorzija, a progovaraju o političkim strukturama u Hrvatskoj i svakodnevnim nemilosrdnim problemima.

U tri godine od prvijenca do izdavanja albuma Globalno zatupljenje – paket za preživljavanje, ST!llnessi su nastupali na gotovo svim renomiranim festivalima diljem regije, od kojih se mogu izdvojiti nastupi pred prepunom Velikom dvoranom Doma sportova (9000 ljudi) kao predgrupa TBF-u te na Špancirfestu s Dubioza kolektivom i Elementalom pred 12.000 ljudi.

Antenat je osnovan 1997. godine, a glazbu koju sviraju nazivaju subreggae. U njemu su objedinjeni različiti utjecaji, od reggaea i duba, preko ska i punka, do world music elemenata, a svaki član benda sa svojim instrumentom pridodaje toj mješavini i nešto svoje.

U dvanaest godina postojanja, a posebno u proteklih sedam koncertno vrlo aktivnih godina, Antenat je održao više od 300 koncerata u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske te u inozemstvu (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Njemačka - Kulturschock - festival u Berlinu - Exchange Tour po Francuskoj i Italiji).

Iza sebe imaju dva studijska albuma - Subing - koji je preslušao veći broj ljudi nego što Hrvatska ima stanovnika, te Karavana - koja je proputovala pola Europe. U Aquarius dolaze ravno iz Pariza premijerno predstaviti svoje nove pjesme, stoga nemojte propustiti tu jedinstvenu priliku.

Ulaznice za koncert 26. studenog možete nabaviti po cijeni od 60 kuna u pretprodaji u Aquariusu, Aquarius Shopu, Rockmarku, Dirty Old Shopu te na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 80 kuna

ST!llness: Guzotres