ROKERI VLADAJU HR TOP 40

Valjak i dalje pari, Pivo ga iza leđa hladi

04.06.2013 u 12:44

Bionic
Reading

I ovaj tjedan, čak šesti put po redu, na tronu službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova sjedi Parni valjak s pjesmom 'Samo da znaš'

Razloga za zadovoljstvo dečki iz Parnog valjka zasigurno imaju, a evo i što je o uspjehu ove pjesme rekao Husein Hasanefendić Hus, koji potpisuje tekst i glazbu: 'Sretni smo jer smo vjerovali da podilaženje nekom masovnom ukusu nije jedini put. Ova pjesma to dokazuje. Zahvaljujemo svima koji su je prepoznali.'


Odmah iza njih, na drugom mjestu, smjestili su se dečki iz Hladnog piva sa svojim najnovijim singlom 'Na ovim prostorima' koji je nedavno dobio i svoju zanimljivu video priču.


Ovaj put treće mjesto rezervirano je za damu, i to Natali Dizdar s pjesmom 'Grijeh'. Prošlog tjedna mjesto u prvih deset HR TOP 40 našli su i Vatra s 'Bilo je dobro dok je trajalo', Boris Novković feat Sara Grimaldi s pjesmom 'Hitna ljubav', Nina Badrić sa 'Čežnjom', Luka Nižetić i 'Vječno', Tony Cetinski i 'Jednom u životu', Klapa Rišpet Projdi mojon kalon' i nekadašnji broj jedan – Davorin i Bogovići sa 'Nizbrdo od ljubavi'.


Na 25. mjestu debitirala je pjesma 'Obriši suze' tamburaškog sastava Begini u kojoj se kao gost pojavljuje Ivan Zak. Nekoliko mjesta ispod, na 31. mjestu, Detour nam predstavlja svoj novi singl 'Srce veliko', a na 35. mjestu se našao još jedan novi singl, riječ je o novoj pjesmi mlade dubrovačke grupe Silente, 'Još jednom'.


Prvih deset pogledajte u nastavku, a cjelovit HR TOP 40 pogledajte ovdje

1 (1) 'Samo da znaš', Parni valjak
2 (4) 'Na ovim prostorima', Hladno pivo
3 (2) 'Grijeh', Natali Dizdar
4 (3) 'Bilo je dobro dok je trajalo', Vatra
5 (8) 'Hitna ljubav', Boris Novković feat Sara Grimaldi
6 (7) 'Čežnja', Nina Badrić
7 (10) 'Vječno', Luka Nižetić
8 (32) 'Jednom u životu', Tony Cetinski
9 (6) 'Projdi mojon kalon', Klapa Rišpet
10 (9) 'Nizbrdo od ljubavi', Davorin i Bogovići