IZMJENE PROGRAMA

Uz nezaobilazno blato, počeo 11. INmusic Festival

20.06.2016 u 20:34

  • +14

Atmosfera prvog dana INmusic festivala 2016.

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Galebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Solidnim, pomalo uspavanim nastupom britanskog benda The Coral u jarunsko predvečerje počeo je 11. INmusic Festival koji će se održavati od 20. do 22. lipnja na Otoku mladosti

Oko 20 sati na otoku se nalazi oko 5.000 ljudi koji će do ranih jutarnjih sati uživati u nastupima domaćih i inozemnih zvijezda i manje poznatih izvođača.

Najveći aduti večerašnjeg programa su vizualno-glazbeni spektakl Gutterdämmerung koji će uz vokalnu podršku Henryja Rollinsa i prateći bend projicirati cjelovečernji film Bjorna Tagemosea s kultnim likovima rock glazbe u glavnim ulogama.

Na Otoku mladosti ove je godine, kao i prošlih, dosta stranih posjetitelja. Najviše je stranih gostiju INmusica iz Velike Britanije koji će se od 21 sat morati odlučiti između nastupa njihove mlade zvijezde Jakkea Bugga na glavnoj pozornici i nogometne utakmice reprezentacija Engleske i Slovačke na Euru.

Zemljane površine ispred pozornica solidno su prekrivene blatom uslijed jutrošnjeg nevremena, ali su najfrekventnije zone kretanja organizatori prekrili gumenim podlogama koje se zasad dobro drže.

Organizatori su obavijestili i o promjeni večerašnjeg programa. Zbog kašnjenja leta, nastup grupe Monoswezi odgođen je za 23.15, kada će nastupiti na Hidden stageu. Umjesto njih na OTP world stageu nastupit će karlovački EoT, a Django Django po predviđenom redoslijedu.

Kompletan program pogledajte na službenim stranicama INmusic Festivala, a atmosferu prvog dana ovogodišnjeg izdanja INmusica u našoj fotogaleriji.