ŽANAMARI PERČIĆ

'Uz nasmijanu publiku zaboraviš tremu'

10.07.2016 u 11:37

Bionic
Reading

Jedna od malobrojnih žena na sinoćnjem Splitskom festivalu bila je Žanamari Perčić. Ponovno je privlačila pažnju atraktivnim nastupom, seksi kreacijom i novom bojom kose. Pjevačica je ponovno plavuša, ali ne zadugo jer najavljuje drastičnu promjenu

'Najbolje stvari dođu iznenada pa su tako i meni pjesma i nastup na Splitskom festivalu došli nenadano, ali na moju veliku sreću. Bilo je magično nastupiti na Prokurativama. Istinite su priče o toj posebnoj atmosferi i čaroliji koja se dogodi na toj pozornici i s tom publikom. Srdačna, nasmijana i zahvalna publika puna energije napravi to da zaboraviš tremu i daš im onu pravu emociju kakvu nosi pjesma. Volim ovakve nastupe i predstavljanje novih singlova baš na festivalima jer je to divna prilika da uživo doneseš pjesmu. Spotovi su super i studijske snimke pjesama, ali uživo se vidi prava emocija i snaga pjevača', rekla nam je Žanamari. 

Izvela je pjesmu Ante Pecotića 'Isti se prepoznaju', u pratnji atraktivnih plesačica Vanje Mulać i Željke Popović, a zahvaljujući izazovnoj kreaciji Rachel Zoe i zanimljivim nakitom Slavice Vunić, ponovno je bila u centru pažnje.

'Nije teško osjećati se dobro i ženstveno uz takvo divno žensko pojačanje na stageu', ističe Žanamari. 'Isti se prepoznaju' je već treći singl nakon njezine porodiljne pauze i prati jednu pop klupsku priču.
'Pjesma je postala pravi radijski hit i ponosna sam što smo već nakon dva tjedna u vrhu Hrvatske nacionalne top-ljestvice' pohvalila se.

Ponovno se vratila plavoj kosi, no ne zadugo.
'S kosom ću uvijek eksperimentirati, pričekajte sljedeći tjedan pa ćemo pričati o radikalnim promjenama', poručila je kroz smijeh. Na festival je stigla u pratnji svog supruga, producenta i redatelja Maria Perčića, a za tu prigodu čuvanje kćeri Gabrijele prepustili su bakama.

Spot Žanamari za pjesmu 'Isti se prepoznaju' pogledajte ovdje: