UJEDINJENA HRVATSKA

Uspješni koncerti za pomoć poplavljenim područjima

26.05.2014 u 21:30

  • +30

Veliki humanitarni koncert za pomoć stradalima u poplavama

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Bionic
Reading

Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz veliku pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke te Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog Crvenog križa, uspješno su organizirali velike humanitarne koncerte za pomoć stradalima u poplavama

Koncerti su započeli u Zagrebu, Splitu i Rijeci pod zajedničkim nazivom 'Hrvatska pomaže'.

Očekivano je da će do kraja večeri na Trgu bana Jelačića nastupiti Aerodrom, Mejaši, Severina, Vatra, Novi fosili, Silente, Goran Bare i Majke, Aki, Hus i Brk, Neno Belan i Fiumens, Massimo, Hladno pivo, Elemental, Colonia, Psihomodo pop, Bosutski bećari i mnogi drugi.


Splićani su pak također srcem uz sve koji su stradali u poplavama te gledaju nastup Gibonnija, TBF-a, Marijana Bana, Doris Dragović, Jelene Rozge, Meri Cetinić, Giuliana, Joleta i drugih. Riječki Korzo preplavila je pozitivna energija uz planirane nastupe grupa Let 3, Gustafi, Damir Urban i Atomsko sklonište.

Poplavljenim područjima pomagat će se pozivima na već poznati telefon i račun Crvenog križa - donatorski telefon 060 90 11 i žiro račun IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08.

Pridružite se putem društvenih mreža – na internetu, Facebooku i Twitteru uz #hrvatskapomaze.