NAGRADNJAČA

Usamljeni osvetnik vas nagrađuje

12.07.2013 u 12:53

Bionic
Reading

Punih osamdeset godina nakon što su se prvi puta pojavili u mašti javnosti, klasični likovi Usamljenog osvetnika i Tonta i danas ostaju jednim od glavnih voditelja američke popularne kulture.

'Postoji nešto u ovim likovima zbog čega su opstali tolike godine i zaokupljali maštu svake generacije još otkad su prvi puta stvoreni', kaže producent Jerry Bruckheimer. 'Odrastao sam u Detroitu i radijske i televizijske emisije 'Usamljenog osvetnika' bile su dijelom moje mladosti kao što su bile dijelom mladosti milijunima ostalih klinaca.'

Pojavljivanjem na radiju i televiziji, u kinima, televizijskim animacijama, stripovima, knjigama, grafičkim novelama i video igrama vječna popularnost ovih ikonskih američkih likova predstavlja kontinuitet koji potvrđuje koliko je javnost upravo njima oduvijek bila fascinirana.

Kada je započelo snimanje filma, 28. veljače 2012. odmah je bilo očigledno da će Usamljeni osvetnik i Tonto ponovno jahati zajedno. I nastavit će jahati više od sedam mjeseci snimanja kroz četiri susjedne države na američkom jugozapadu uz dodatak južne Kalifornije. Tijekom cijelog trajanja snimanja Bruckheimer, Verbinski, Depp, Hammer i ostatak glumačke i filmske ekipe iskusili su punu snagu produkcije i izazova okoliša; međutim nekako su uspjeli prevladati sve probleme koji su se pojavili. Bruckheimer i Verbinski nisu samo snimali veliku avanturu – sam proces snimanja filma 'Usamljeni osvetnik' bio je velika avantura za sve involvirane.

A kako je ta avantura završila saznajte od 4. srpnja kada film dolazi i u naša kina! Kako bi vam vrijeme brže prošlo, zaigrajte nagradnjaču na tportalu u kojoj vam Continental film i tportal.hr poklanjaju brojne nagrade - promo materijale iz filma te ulaznice!

Promo materijale su osvojili:

Mario Bobek (maska)
Dunja Stunić (maska)
Zoran Jurakić (majica)
Gordana Rabljenović (majica)
Dejan Pilatuš (kapa)
Svjetlana Pernar (kapa)
Kristijan Fabekovac (bilježnica)
Marina Kereš (USB)
Kristina Ćelap (USB)
Damir Vakante (USB)

Po dvije ulaznice za projekciju filma su osvojili:

Gabrijela Stanišić
Božena Banović
Darko Smutni
Sanja Poropat
Tea Gatačkić
Martina Čorak
Ines Dominić
Sanda Slivac
Vlatka Račić
Kornelija Mauhar
Sanja Balažić
Ivan Jovinac
Marina Kalaica
Danijela Bagarić Jurišić
Katica Kraljević

Promo materijale šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnike ulaznica ćemo kontaktirati putem maila.