ROCK POSLASTICA

Urban & 4 u Tvornici

07.12.2011 u 10:47

Bionic
Reading

Tradicionalan koncert Damira Urbana i njegove 'četvorke', ponovno će dobro prodrmati Tvornicu kulture, 22. i 23. prosinca

 Tvornicu će 22. i 23. prosincaobilježiti vrhunska glazbe i zabava za najvjernije fanove Damira Urbana & 4.

Prvi dan je zamišljen kao 'storyteller koncert', kada će Urban ispričati neke stvari o bendu i nastajanju pjesama,a posjetitelji će imati priliku porazgovarati sa slavnim riječanima. Drugi dan bit će manje priče, a više buke.

Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor muzike i vodeći vokal, ne treba se posebno naglašavati. Nastupi uživo ovog višestrukog dobitnika Porina bacaju na koljena sve rokere koji svaki put cijelu Tvornicu dovedu do usijanja.

Ulaznice će se moći kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice (prolaz Neboder), tobacco shopu Daily News u Gundulićevoj 5, dućanu cigara Churchill u City Centru, Avenue Mallu i Areni te u Daily Newsu u Hotto Centru po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 na dan koncerta.

Festivalske ulaznice za oba dana u prodaji su po cijeni od 140 kuna. Zbog velikog interesa, festivalske ulaznice mogu se kupiti samo u Tvorničkom dućanu, Šubićeva 2.

Budi moja voda