LIKOVI

Upoznajte Štrumpfače

19.07.2013 u 15:02

Bionic
Reading

U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije 'Štrumpfovi', zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena Vragolani kako bi ostvario svoj novi zlobni plan.

ŠTRUMPFETA

Živahna Štrumpfeta ne osjeća se dobro u zadnje vrijeme – rođendan joj je, a on joj uvijek donosi sjećanja. U posljednje vrijeme muče ju mračna pitanja poput onoga da ona nije pravi plavi Štrumpf. Istina, Gargamel ju je stvorio, ali Papa Štrumpf ju je pomoću magije pretvorio u pravog Štrumpfa. Kada ju Gargamel otme netom prije njezinog rođendana i kada se upozna sa svojim blizancima Vragolanima, ona s njima započne prijateljstvo. Papa Štrumpf stoga se mora upustiti u opasno spašavanje, ali hoće li u konačnici Štrumpfeta izabrati obitelj koju poznaje ili novu obitelj koju je upravo otkrila?


PAPA ŠTRUMPF

Papa Štrumpf je, naravno, mudar, darežljiv i nježan roditelj svih svojih 100 djece (99 dečkiju i 1 djevojčice) koji se istinski trudi da se svatko osjeća sigurnim, voljenim te da selo non-stop živi u sreći. Kada Gargamel otme Štrumpfetu, svi Štrumpfovi se ujedinjuju kao jedan. Papa Štrumpf svu svoju djecu voli jednako, ali ne može poreći da je veza s njegovom posvojenom kćerkom oduvijek bila posebna. Ona se oduvijek osjećala kao da ne pripada s ostalim Štrumpfovima pa čak niti Papa Štrumpf ponekad ne zna kako da joj dokaže da je ona zbilja pravi Štrumpf.

TRAPAVI

Nakon junačkog putovanja u New York, Trapavi nije naučio nikakve nove poteze. To je u redu – on zna da se uistinu broji ono iznutra. Premda se on ne bi smatrao logičnim odabirom za misiju spašavanja Štrumpfete (ustvari, u misiji se našao upravo zahvaljujući svojim objema lijevim nogama) u konačnici se možda ipak ispostavi da je on savršeni izbor za misiju.


MRGUD

Mrgud je oduvijek bio Štrumpf koji iznad svega vidi crni oblak i odlazak u novu misiju zbilja ga razljuti! Međutim, sve će se uskoro promijeniti. U svoj sili negativnosti koju nosi sa sobom, on zapravo traži inspiraciju. Uskoro će čak i promijeniti ime u Pozitivni Štrumpf (zbilja?)! Gledajući na svijet s druge strane, otkrit će koliko pozitivno ponašanje može pridonijeti misiji – ali hoće li uspjeti zadržati taj pozitivan stav kada stvari krenu naopako?


LICKO

Upoznajte Licka, definitivno najzgodnijeg Štrumpfa u selu – on će vam to prvi i potvrditi. Naravno, on je svakako prepun šarma i dobrog izgleda, ali kada je u pitanju odlazak u misiju spašavanja Štrumpfete jedini trenutak u kojem ćete ga vidjeti je kada se gleda u ogledalo. Međutim, unatoč tomu Licko bi vas sve mogao iznenaditi svojojm hrabrošću u vrijeme kada je ona najviše potrebne. Ili ipak ne.


GARGAMEL

On je crn i u potrazi za plavim! Nevjerojatno, ali isitnito, odvratni i ružni Gargamel sada je globalna superzvijezda kojoj se dive nebrojeni obožavatelji, pogotovo njegovoj strani 'zlog čabrobnjaka'. Međutim, bez obzira na svu slavu i bogatstvo, on je još uvijek u potrazi za onime što zbilja želi – biti najmoćniji čarobnjak na svijetu koji želi zarobiti Štrumpfove i domoći se njihove Štrumpfastičnosti. Kreirajući Vragolane i otevši Štrumpfetu samo je početak njegovog paklenog plana koji će možda u konačnici i uspjeti.