RAZLOG ZA OSMIJEH

U poslu najvatreniji, kao očevi najnježniji

08.06.2015 u 09:29

Bionic
Reading

Igor Štimac, Dejan Lovren i Denis Dumančić podijelili su na društvenim mrežama intimne trenutke igre sa svojom djecom. I dok su u poslu borbeni, u dječjim im zagrljajima osmijeh krasi lica, a ona nježnija strana dolazi do punog izražaja

Igor Štimac je vrlo aktivan na svom profilu na Facebooku te, osim što redovito informira nogometne fanove o pripremama i planovima za svoj klub, često prikazuje crtice iz privatnog života. Sinčić Ivan, kojeg je bivši reprezentativac dobio u vezi s životnom partnericom Lanom Bucat, glavna je zvijezda njegova profila. Bivši izbornik hrvatske nogometne vrste i trener Zadra ovaj put je objavio veseli selfie sa svojim dvoipolgodišnjem sinčićem.

Obitelj je 47-godišnjem bivšem nogometašu i reprezentativcu, koji je poznat kao brižan otac, uvijek na prvom mjestu. Nakon razvoda je s bivšom suprugom ostao u dobrim odnosima te aktivno sudjeluje u životima svoje troje djece iz prvog braka: 24-godišnjeg sina Luke te kćerki, 20-godišnje Mije i 17-godišnje Dee.

Nogometaš koji trenutačno nastupa za engleski Liverpool Dejan Lovren također često na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije s kćeri Elenom. Dvogodišnju ljubimicu naziva svojom najvećom dragocjenosti, suncem i ljubavi svog života. Ovog puta se s malenom Elenom fotografirao u nježnoj igri, a sa suprugom Anitom u siječnju je objavio da čekaju sina.

Pjevač Letećeg odreda Denis Dumančić posvetio je svojoj četverogodišnjoj kćeri Deni zadnji album 'Agent za ljubav'. Ona mu je, kaže, u potpunosti promijenila život, sav je podređen samo njoj i priznao je da ju je razmazio. Sa svojom mezimicom ovog vikenda je uživao u Tuheljskim toplicama, a supruga Zorica ih je fotografirala dok su se zabavljali u bazenu. Denis je dobio Denu u 42. godini i smatra da mu je kći stigla u pravo vrijeme nakon 12 godina braka.


Denis Dumančić