'ČUDESNI SPIDER-MAN 2'

U New Yorku održana američka premijera avanturističkog spektakla!

25.04.2014 u 10:41

Bionic
Reading

Sinoć je u New Yorku održana svečana američka premijera avanturističkog spektakla 'Čudesni Spider-Man 2'. Premda će tamošnji gledatelji u novoj avanturi jednog od najpopularnijih strip-junaka svih vremena moći uživati tek za tjedan dana, gledatelji u Hrvatskoj ovaj filmski hit o kojem svi pričaju već mjesecima mogu pogledati već danas u domaćim kinima i IMAX-u!

Američkoj premijeri prisustvovale su glavne zvijezde filma Andrew Garfield, Emma Stone Jamie Foxx skupa s redateljem Marcom Webbom te Pharrellom Williamsom, jednim od autora službene pjesme iz filma 'It's On Again' koju su u duetu izveli Kendrick Lamar i Alicia Keys. Dane DeHaan Paul Giamatti i Sally Field koji se pojavljuju u filmu 'Čudesni Spider-Man 2' također nisu propustili izaći na crveni tepih i pozdraviti okupljeno mnoštvo obožavatelja ovog super-junaka i nove filmske franšize čija su još dva nastavka najavljena za 2016. odnosno 2018. godinu.

Filmski hit 'Čudesni Spider-Man 2' prvi je film o super-junaku Spider-Manu koji se u cijelosti snimao u New Yorku, a studio Sony Pictures također je službeno potvrdio da se radi o najvećoj filmskoj produkciji u povijesti snimanoj u tom gradu. Redatelj filma je Marc Webb koji je osim prvog nastavka široj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji hvaljene romantične dramedije '500 dana ljubavi'. Scenarij za film napisali su Jeff Pinkner (televizijske serije 'Alias' i 'Izgubljeni'), Alex Kurtzman i Roberto Orci ('U tami: Zvjezdane staze').

Avanturistički spektakl 'Čudesni Spider-Man 2' pogledajte već danas u domaćim kinima i IMAX-u!