DRUŽENJE S GLUMICAMA

U Janičinu društvu nikad nije dosadno

16.05.2016 u 13:19

  • +22

Poznati u call centru na donatorskom koncertu Svi za Vukovar

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Na sinoćnjem koncertu u sklopu obilježavanja 90 godina Hrvatskog radija i 60 godina Hrvatske televizije u kavani Johann Franck okupilo se veselo društvo u kojem su se našle naše poznate glumice Bojana Gregorić Vejzović, Barbara Nola, Nataša Janjić uz novopečenu pomoćnicu ministra sporta Janicu Kostelić. Kakav je dojam u novoj ulozi ostavila Janica na njih, za tportal je otkrila Bojana

I dok je još prije nekoliko tjedana Janica Kostelić bila jedna od najpovučenijih hrvatskih sportskih zvijezda koju vrlo rijetko viđamo na javnim događanjima, novim političkim angažmanom napravila zaokret u svakodnevici. Janica je sinoć bila prisutna i u pozivnom centru velikog donatorskog koncerta Svi za Vukovar, a u njezinu društvu našle su se i naše poznate glumice. Kao nekad na snijegu, pa tako i sinoć, Janica je na njih ostavila poseban dojam.

'Nije sinoć bio naš prvi susret. Upoznale smo se još prije deset godina na otvaranju jedne drogerije. Popričati s Janicom uvijek je užitak. Požalila mi se kako ima pretrpan raspored, ali kad je ona u pitanju, ne sumnjam u njezine mogućnosti. Skromna i samouvjerena, kakva je bila na stazama, takva je i sada', rekla je Bojana Gregorić u razgovoru za tportal.

Fotografirati se s doministricom koja je blistala u elegantnom plavom kombinezonu nisu propustile ni pjevačice poput Indire i Vanne, a bila je tu i glumica Mirjana Bohanec.


Nekadašnje zvijezde HRT-a Ksenija Urličić, Željka Fattorini i Vesna Spinčić Prelog

426610,428616,426035,426046