IVANA KOVAČ

'U Grdovićevim pjesmama čuje se autohtona Dalmacija'

23.04.2015 u 15:42

Bionic
Reading

Ivana Kovač i Mladen Grdović na otoku Prviću snimili su spot za nježnu ljubavnu baladu, duet 'Dva goluba'

'Spot smo snimali poštenih sedam sati u komadu. Bilo mi je naporno jer mi je mrsko snimati spotove. (smijeh) Moraš ponoviti neku stvar sto puta da na kraju ispadne kako treba, ali na ovom snimanju mi je zaista bilo odlično. Prvić je predivan, pogotovo sad dok nema gužve. Željko Petreš je jednostavan redatelj koji točno zna što želi i fino to objasni, pa je sve odrađeno vrhunski', pohvalila se Ivana Kovač. Pjevačica kaže kako na snimanju nije nedostajalo zafrkancije, imali su, kaže, dobru spizu i sjajno gostoprimstvo.

'Odmah sam pristala na duet s Mladenom jer obožavam njegove pjesme. Baš jako volim tradicionalne dalmatinske pisme, one koje kad ih čuješ znaš da je u njima Dalmacija, da je to nešto autohtono i nije prolazno. Mladenova supruga Brankica napisala je sjajan tekst, a pjesmu smo snimili u tren oka. Što je najvažnije, pjesma se sviđa ljudima što me posebno veseli', kaže Ivana kojoj je to treći duet u karijeri. Dva je snimila s ocem Mišom te s jedan s pokojnim Vinkom Cocom.

Pjevačica se trenutačno odmara u Tribunju i skuplja energiju za koncerte u svibnju po Sloveniji. Nakon toga će joj početi priprema za festival CMC na kojem će s Grdovićem izvesti pjesmu 'Dva goluba'.

'Obožavam ići u prirodu. Po novome rekreativno igram košarku. Kako je sunčano vrijeme, svaki slobodni trenutak koristim biti na svježem zraku, otići u Dalmaciju...', otkrila je pjevačica.


Ivana Kovač i Mladen Grdović su uživali snimajući na Prviću