ŽELI BITI OTAC

Tužio Sofiju Vergaru jer mu 'ubija' embrije

01.05.2015 u 11:04

Bionic
Reading

Nick Loeb podigao je tužbu protiv bivše zaručnice Sofije Vergare jer 'ubija njihova oplođena jajašca'

Sofia Vergara i Nick Loeb prekinuli su prije oko godinu dana, no nekadašnji glumičin zaručnik podigao je tužbu protiv nje jer navodno 'ubija njihova oplođena jajašca'. Par je 2013. pohranio svoje embrije, no glumica i poduzetnik se sada ne slažu što učiniti s njima.

Loeb želi sačuvati ženske embrije, dok Vergara smatra da oplođena jajašca trebaju ostati smrznuta. Problem je što Loeb želi potpuno starateljstvo nad embrijima.

'Ženi je dozvoljeno roditi čak i ako otac to ne želi. Ne bi li muškarac koji želi u potpunosti preuzeti sve roditeljske obaveze, trebao imati isto pravo?' napisao je Nick Loeb u svojoj tužbi.


Nick Loeb želi imati djecu, no do sada nije imao sreće. Glumica i poduzetnik su morali pribjeći umjetnoj oplodnji, no Vergari to nije bilo jednako važno kao što je to bilo Loebu.

Par je na kraju prekinuo vezu zbog toga što Sofia Vergara nakon četiri godine veze još nije željela imati djecu, a Loeb je već imao 38 godina i imao je osjećaj da je krajnje vrijeme za to. Glumica je također Loebu odbila prepustiti starateljstvo nad embrijima.

Loeb smatra kako Vergara 'ubija' embrije trajnim držanjem na ledu i čvrsto je odlučio spasiti dva 'života' koja je stvorio s glumicom.