LIJEPA I BRITKA

Trudna Chrissy Teigen ne mari za negativne komentare

29.12.2015 u 09:11

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen (29) i glazbenik John Legend (36) očekuju svoje prvo dijete u obitelji, a ponosna trudnica vojsku fanova o svemu obavještava preko društvenih mreža

Ove blagdane poznati par uživa dalje od vreve grada na nepoznatoj lokaciji, ali Chrissy unatoč sakrivanju mjesta gdje se nalaze, sa svojim fanovima dijeli sve ostale detalje. Tako se pohvalila vidljivim trudničkim trbuhom u jednodijelnom kupaćem kostimu, uz naglasak kako se ne radi o snimanju za Vogue Thailand.

Dakako, time se nadovezuje na saznanje kako nosi djevojčicu, a to je svijetu obznanila uz fotografiju svoje naslovnice za Vogue. Posebno je ponosna na činjenicu da se radi o tajlandskom izdanju s obzirom na to da i sama ima tajlandske korijene, a uz fotografiju je napisala posvetu:

Chrissy je svoju dodatnu popularnost na društvenim mrežama stekla zahvaljujući iskrenosti i spontanosti u fotografijama koje objavljuje, pa se tako nekoliko puta dogodilo i da joj je profil bio - izbrisan. Ova ljepotica se ne ustručava iskreno progovarati o svom tijelu, a najviše je prašine podignula uz fotografiju svojih strija.

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Odlične reakcije okoline dodatno su je nadahnule da svoje fotografije ne uređuje, barem ne previše, a u javnim nastupima također konstantno upozorava mlade djevojke da vole svoje tijelo onakvo kakvo jest. Također, ne ustručava se odgovoriti na negativne komentare, a to je dokazala i na svom Twitteru nakon što ju je jedna korisnica moralistički prozvala da 'čeka dijete, a nije u braku'.

Chrissy je odgovorila u svom stilu, fotografijom s vjenčanim prstenom i ispruženim srednjim prstom. Razlog je vrlo jednostavan - Chrissy i John u braku su već dvije godine, a očigledno je kako ju je korisnica samo htjela isprovocirati.