NE ZNA REĆI NE

Tko je ova ljepotica u društvu Stallonea?

01.06.2015 u 14:30

Bionic
Reading

Najpoznatiji akcijski junak filmskog platna u obitelji je tata meka srca koji popušta pred željama svojih triju kćeri. Najbolje se slaže sa 16-godišnjom Sistine, a njezinu želju da postane model popustljivi tata Stallone blagoslovio je riječima 'Znam da ti to možeš!'

'Djeca su karta koju sam najbolje odigrao u životu', kaže 68-godišnji Sylvester Stallone i otac tri kćeri: Sophie (18), Sistine (16) i Scarlett (12) koje je dobio u braku s modelom Jennifer Flavin. Na svoje četiri ljepotice Stallone nikad nije hladnokrvan, a očeva je miljenica 16-godišnja Sistine koja želi krenuti majčinim stopama i postati model.

Ponosni otac na svom je profilu na Instagramu jučer objavio fotografiju ispod koje je napisao nekoliko riječi o željama svoje kćeri i njegovoj podršci koja neće izostati. Glumčevi obožavatelji našalili su se malo na njegov račun komentarima 'kako nijedna kćer nimalo ne nalikuje ocu već su ljepotu naslijedile od svoje mame'.

Stallone je trenutno zaokupljen snimanjem sedmog nastavka 'Rockyja', a da godine čine svoje pokazao je  svojim omiljenim načinom opuštanja nakon napornih snimanja, onim na kauču s umiljatim kućnim ljubimcem.

Guarding the Flock

A photo posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on

At a track and field event with my daughter, Sophia. I would've won the race but I wore the wrong shoes.

A photo posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on