NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert Ivane Kindl

08.06.2010 u 11:28

Bionic
Reading

Nakon vrlo uspješne 2009. godine, Ivana Kindl nastavlja dalje punom parom! Publika će 10. lipnja u Piranhi moći uživati u njezinim novim pjesmama i standardima u kojima se Ivana savršeno snalazi. A tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima ulaznice za koncert (4x2)

Ivana je prije nekoliko tjedana izdala svoj četvrti studijski album 'Promjenjiva', osvojila svoj prvi Porin u kategoriji najboljeg albuma duhovne glazbe za album 'Gospel u Komediji', a veliki iskorak u karijeri za nju je bila i pobjeda u showu 'Zvijezde pjevaju' te nastup u televizijskom showu 'Evergreen' u kojima je još jednom pokazala svoju neprijepornu vokalnu kvalitetu i svestranost.

Singlovi s novog albuma 'Nisi sam', 'Oči' i aktualni 'Promjenjiva' stvorili su čvrstu bazu obožavatelja, zasjeli su prva mjesta glazbenih ljestvica, što je dokaz da se suradnja s Alenom Križajem na albumu pokazala kao pun pogodak i da je Ivana rado slušan glas u eteru svih radija.

Da bi svoje nove uspjehe proslavila u najboljem društvu, bit će tu i gosti – njezin dugogodišnji prijatelj Jacques Houdek te mlada pjevačka nada Carla Belovari, jedna od finalistica prethodne sezone showa Hrvatska traži zvijezdu koja tekstualno sudjeluje na albumu 'Promjenjiva' u pjesmama 'Utjeha' i 'Putovanje'.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Željka Božić
Kristina Sabljak
Dubravka Lubina
Dražen Mihel