NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert grupe Rammstein

08.03.2010 u 14:12

Bionic
Reading

Najpopularniji njemački bend, za čije su nastupe fanovi osmislili i moto 'Other bands play. Rammstein burns.', doslovce će zapaliti zagrebačku Arenu 18. ožujka 2010. Tportal.hr i Lupapromotion vode najbrže čitatelje na koncert (4 x 1)

Bombastično! Nevjerojatno! Inspirirajuće! A ponekad i jednostavno... WOW! Ovo su najčešće riječi koje izgovaraju posjetitelji nakon bilo kojeg koncerta Rammsteina. A kada bend krene na svoju Europsku turneju 2010, garantira da neće biti ništa manje spektakularno - jer fantastičan show u kompletu s vrhunskom pirotehnikom i Rammsteinom uživo paše kao bijela boja na riži.

Rammstein (Myspace) postoji još od 1994. te je jedan od rijetkih bendova koji od svog osnutka svira u originalnoj postavi: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Lorenz (klavijature).

Njihova je karijera obilježena brojnim kontroverzama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek imaju fantastičnu scenografiju, a tijekom nastupa se presvlače u raznorazne kostime pa su se tako na jednom koncertu obukli u pelene i maternice, druga je bila u znaku korzeta i vojničkih hlača. Nerijetko su se zbog svojih nastupa našli u nevolji - jednom su bili uhićeni zbog neprimjerena ponašanja, a oni ćudoredni ih redom prozivaju obožavateljima vraga koji kvare njihovu djecu.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Davor Maričić
Marija Jurišić
Arsen Krnić
Veselko Šipura

Tportal Hr on Facebook