NAGRADNJAČA

Tko ide na festival igranog filma u Puli

12.07.2011 u 09:29

Bionic
Reading

Po broju filmova ovogodišnji 58. festival igranog filma u Puli bit će najveći u dvadeset godina neovisne Hrvatske, i to u svim filmskim programima. Nacionalni program 58. festivala igranog filma u Puli održat će se od 16. do 23. srpnja, a Međunarodni program od 9. do 23. srpnja. Tportal.hr ovom prilikom svojim čitateljima poklanja 5x2 festivalske ulaznice

Festival igranog filma u Puli (eng. Pula Film Festival) najposjećeniji je filmski festival u Hrvatskoj (s ukupno 77.558 gledatelja 57. izdanja, što je rekordni broj u neovisnoj Hrvatskoj) i najdugovječniji festival nacionalnog filma na svijetu (a ujedno i nacionalni festival s najvećim brojem gledatelja po projekciji).

Od 9. do 23. srpnja 2011. održat će se atraktivni Međunarodni program, a od subote 16. do petka 22. srpnja (s dodjelom nagrada 23. srpnja) Nacionalni program 58. Festivala.

Pulski festival kultni je događaj za gledatelje svih generacija koji tijekom petnaest dana festivalskih događanja posjećuju projekcije najnovijih hrvatskih i probranih svjetskih filmova pod zvjezdanim nebom na Kaštelu i u Areni, te u udobnosti Kina Valli.

Po dvije festivalske ulaznice osvojili su:

Katja Regvat
Blaženka Mihalić Perman
Ester Vitasović
Tatjana Brala
Ana Pajić