ASTRO KOMPATIBILNOST

Tko će Ribama ispuniti sve seksualne snove?

12.03.2016 u 07:00

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori seksualni partneri za Ribu? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja u postelji, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih ljubavnika za znak Riba

POVOLJAN ODNOS

Ribe i Rak

Vjeruju da su jedno drugom suđeni i kunu se na vječnu vjernost. Ne prave razliku između seksualne privlačnosti i ljubavi pa će njihovi intimni susreti odisati romantikom. Dobro se razumiju i znaju kako će ugoditi jedno drugome. Mogla bi im nedostajati primjesa nepredvidljivosti i rizika. Toliko su si slični da bi si mogli i dosaditi.

Ribe i Škorpion

Između njih postoje snažne i nedokučive spone. Bit će to ljubav na prvi pogled, ukrašena s mnogo sočnog seksa. Oboje su po prirodi izrazito intuitivni, tajanstveni i strastveni. Zajedno će provesti puno romantičnih i erotičnih trenutaka. Tjelesno spajanje doživljavaju vrlo emotivno, a sjećanja koja će zajedno stvoriti pamtit će cijeloga života.

Ribe i Bik

Ovo je lijepa kombinacija, koja može krenuti bilo u smjeru prijateljstva, bilo ljubavi. Bik je dominantan, ali ne i agresivan, pa će zadovoljavati potrebu Ribe za čvrstim osloncem. Riba se u njegovom zagrljaju oslobađa i pušta mašti na volju dok Biku odgovara njena podatnost i želja za ugađanjem.

Ribe i Jarac

Jarac će pri prvom susretu osjetiti snažnu tjelesnu naklonost prema Ribi dok će se njoj dopasti njegova pouzdanost i pažnja. Iako se to ne vidi na prvi pogled, i Jarac je romantičan, samo što mu treba neko vrijeme da to pokaže. Kad prevladaju početne rezerve, otvorit će se jedno prema drugome i postati vrlo učinkoviti ljubavnici.


NEIZVJESTAN ODNOS

Ribe i Vaga

U intimnoj se atmosferi spavaće sobe nezaustavljivo zbližavaju. Oba znaka su maštoviti i pažljivi ljubavnici koji vole ugoditi svom partneru. Seks im je vrlo strastven pa se Ribe lako zanesu i brzo počnu razmišljati o vječnoj vezi. Ribe svog ljubavnika često postavljaju na pijedestal, što Vagu osobito veseli.

Ribe i Vodenjak

Oboje su maštoviti i kreativni ljubavnici, samo što Vodenjaku treba mnogo manje vremena da se opusti i razigra. Nisu sebični pa će obraćati puno pažnje na potrebe i interese druge strane. Osim intimnog slaganja, funkcionirat će kao prijatelji pa će voditi zanimljive rasprave i često zajedno izlaziti. U svoje bi igre mogli uključiti i treću osobu.

Ribe i Djevica

Oboje će se prilično truditi da jedno drugom pruže tjelesne slasti, no za to će im trebati mnogo obostrane prilagodbe zbog različitosti stilova. Djevica je racionalnija i proračunatija te rijetko gubi doticaj sa stvarnošću, što će Riba protumačiti kao hladnoću i rezerviranost. Morat će paziti što govore i posvetiti puno pažnje predigri.

Ribe i Ribe

Imaju vrlo razvijenu intuiciju pa si čitaju misli. Ta će im sposobnost više smetati nego koristiti jer će zahvaljujući njoj lako uočiti ako je partner nečim nezadovoljan. Razočarani će partner također odmah uvidjeti da je druga strana shvatila što se događa pa će oboma biti narušeno samopouzdanje. Morat će se puno međusobno hrabriti.

Ribe i Strijelac

Njihova je međusobna privlačnost toliko jaka da joj nijedno ne može odoljeti. Ribe će učiniti sve da zavedu Strijelca dok će on, opijen njenim sanjarskim čarima, razmišljati samo o tome kako da ju što prije odvede u krevet. Ovaj će ljubavni par imati vrlo sadržajan seksualni život jer će Riba bespogovorno pristati gotovo na sve.

NEZGODAN ODNOS

Ribe i Ovan

Ako je Ovan žena, davat će ritam ovom odnosu i češće od partnera predlagati seks. No ako je Ovan muško, njegova bi energija i dinamičnost mogle biti teško podnošljive. On mora obuzdati svoj silovit nastup jer bi njime više zastrašio nego uzbudio osjećajnu Ribu. Ona voli moćnog i postojanog, ali ne i grubog ljubavnika.

Ribe i Lav

Lako mogu navesti jedno drugo na pogrešan put. Vrući Lav uživjet će se u ulogu zaštitnika, ali će teško doprijeti do dubine duše Ribe. S druge strane, ona će biti kooperativna i spremna na prilagodbu, ali neće biti u stanju udovoljiti njegovim pozamašnim seksualnim prohtjevima. Oboje bi moglo biti razočarano, a Riba i povrijeđena.

Ribe i Blizanci

Ovi su prevrtljivci specijalisti za zanovijetanje i slanje pogrešnih signala. Nijedno od njih neće znati s čime može računati kod druge strane. Kad je jedno zainteresirano za seks, ono će drugo biti hladno i obrnuto. Mnogo će energije potrošiti na razjašnjavanje i nagađanje što je onom drugom na umu.