U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

The Bambi Molesters održali sjajan koncert

08.11.2013 u 17:23

  • +5

The Bambi Molesters

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal

Bionic
Reading

The Bambi Molesters sinoć su drugi put u nešto manje od godinu dana stali pred publiku zagrebačkog Vintage Industrial Bara te u gotovo dvosatnom nastupu prosuli po njoj kišu prekrasnih melodija

Svoje poznate instrumentale The Bambi Molesters su ovoga puta fanovima servirali u nešto izmijenjenom aranžmanu.

Nakon koncerta u DJ odijelo uskočio je Bronco, rezident čudesnog svijeta Rockabilly Showdowna koji će se u subotu, 9. 11. odigrati u Vintageu.

Podsjetimo, bend je imao vrlo uspješnu godinu: u srpnju su im javili iz Brazila da je njihov koncertni film 'A Night in Zagreb' u režiji njemačkog redatelja Marka Littlera uvršten u program nezavisnog filmskog festivala u Brazilu 'Festival de Cinema Independente Alemao'.

U kolovozu su održali koncert u sklopu 19. Sarajevo Film Festivala, a nakon toga je stigla vijest koja im je donijela velik korak u njihovoj dosadašnjoj domaćoj, ali i inozemnoj karijeri koju njeguju od samog početka – atmosferični singl 'Chaotica' objavljen na legendarnom albumu 'Sonic Bullets: 13 from the Hip' uvršten je u posljednju sezonu jedne od najpopularnijih TV serija ikad - 'Breaking Bad'.