NAGRADNJAČA

Terraneo nagradio

14.07.2011 u 13:32

Bionic
Reading

Terraneo, festival koji će sljedeći mjesec po prvi puta ugledati svjetlo dana, ponovno nagrađuje čitatelje tportala. Ovoga puta poklanja festivalske ulaznice, albume grupa La Roux, Crystal Castles i Nouvelle Vague, a troje čitatelja uz ulaznice će dobiti i priliku za druženje s članovima grupe The National!

U trajanju od 9. do 13. kolovoza 2011. godine, u samom središtu naše obale – Šibeniku, održat će se veliko open-air događanje: glazbeni eko festival Terraneo!

Glazbeni program od 9. do 11. kolovoza održavat će se na tri open air pozornice - Terra, Aqua i Areo te dvije DJ pozornice smještene u hangarima u Aerozoni – službenoj zoni Terranea (MTV HANGar & Muzika.HangaR).
Glazbeni program 12. i 13. kolovoza održavat će se u Aerozoni koju čine Aero open-air pozornica i dvije pozornice u hangarima.

Bendovima The Fall, The National, La Roux, Crystal Castles, Janelle Monae, The Raveonettes i Mogwai pridružiti će se još mnoga poznata imena domaće i internacionalne glazbene scene.

Više o festivalu saznajte na www.terraneofestival.com

Po jednu meet&greet ulaznicu (vrijedi i kao festivalska) osvojile su:

Jelena Lozančić
Ivana Jurić
Dea Demić

Po jednu festivalsku ulaznicu osvojili su:

Mario Krištofić
Sanja Bacrach
Maja Bojić
Juraj Sladić
Tomislav Magić
Nikolina Stanišić
Krunoslav Vukoja

Po jedan CD grupe La Roux osvojile su:

Ana Dropulić
Mirna Bušić

Po jedan CD grupe Crystal Castles osvojile su:

Petra Banovec
Marjana Milinović

Po jedan CD grupe Nouvelle Vague osvojile su:

Katja Hlavač
Tina Kosor

CD-e šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica će o detaljima preuzimanja ulaznica biti obavješteni putem maila.