'TO JE MOJA STVAR'

Tereza otvorila dušu o povlačenju sa scene

07.06.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Vijest o tome da se Tereza Kesovija oprašta od glazbene karijere odjeknula je na više strana, no glazbena diva o tome još ne razmišlja. Iako već dulje vrijeme ima problem sa sluhom, to je nije spriječilo da održava brojne koncerte, snimi album 'Oči duše', a uskoro kreće i na promotivnu turneju kojom će obići cijelu Hrvatsku

U osmom desetljeću života, pjevačica je suočena s brojnim zdravstvenim problemima, no napisi o njezinu povlačenju su pretjerani.
'Nije me to uzrujalo, ali više ne želim razgovarati na tu temu. Valjda je moja privatna stvar kad ću se i hoću li se povući sa scene', rekla nam je Tereza.

Pjevačica je na oba uha imala po dvije operacije i ne skriva da već godinama na jednom uhu nosi slušni aparat. Unatoč tome, održavala je nastupe, snimala pjesme i normalno funkcionirala.

'Charles Aznavour na sreću ima dva aparata, pa čuje stereo, ja čujem mono, dakle iskrivljeno, kao da tražiš na radiju stanicu pa uđeš između dvije stanice, ali sam se navikla na to', pojasnila je ranije za dubrovackidnevnik.rtl.hr.

Prvi nastup pred većim auditorijem Tereza je imala 1961. godine u zagrebačkom Varijeteu, a danas nakon 55 godina karijere i dalje ne odustaje od glazbe, pozornice i publike.