NAGRADNJAČA

Tedi Spalato u Zadru - dobitnik

31.03.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Nakon godinu i pol dana, Tedi Spalato ponovo pjeva pred publikom Arsenala, na velikom uskršnjem koncertu na kojem će nastupiti i klapa Kontrada. Koncert je na rasporedu 4. travnja, a tportal.hr poklanja dvije ulaznice najbržem čitatelju

Vrsni dalmatinski šansonijer, kantautor i skladatelj te dvostruki dobitnik Porina na ovom će koncertu, uz balade poput 'Dalmatino povišću pritrujena', 'Dobro ti more bilo', 'Sve ću preživit', 'More snova', 'Lipote gladan, ljubavi žedan', izvesti i novije uspješnice s njegovog posljednjeg albuma 'Kadenca' objavljenog 2009. godine.

Pozornicu Arsenala s Tedijem Spalatom dijelit će sve uspješnija klapa Kontrada iz Posedarja. Za tom klapom, koja postoji od 2005. godine, jedan je album naziva 'Lipa li si Dalmacijo', a u pripremi je i novi. Kontrada će se s pjesmom 'Pivaj klapo', jednom od onih koje će se naći na tom albumu, predstaviti na festivalu u Kaštelima, a sprema se i za nastup na večeri debitanata u Bolu na Braču, jer dobar plasman na njoj vodi do nastupa na prestižnom Festivalu klapa u Omišu.

Dvije ulaznice osvojila je Marijana Bašić

Tportal Hr on Facebook