KONCERT 'MORE LJUBAVI'

Tedi Spalato u Hypo centru

04.02.2011 u 14:08

Bionic
Reading

Splitski kantautor, skladatelj, instrumentalist, glazbeni producent i dobitnik Porina, Tedi Spalato, nastupit će 5. ožujka u 20.30 sati u dvorani Kornati

Tedi Spalato iza sebe ima nekoliko nastupa na domaćim i inozemnim festivalima zabavne glazbe, a najvjerniji je bio Splitskom festivalu, na kojem se pojavljuje od 80-ih. Poznat je i po suradnji s mnogim eminentnim glazbenicima, među ostalima s Gibonnijem, Oliverom Dragojevićem, Meri Cetinić, Zoricom Kondžom, Ljupkom Dimitrovskom, Marijanom Banom i Tamarom Obrovac.

Godine 2009. izdao je album 'Kadenca', a nakon tog hvaljenog studijskog albuma Tedi se predstavio novim izdanjem, 2010. godine pod nazivom 'Vridilo se rodit/The Best Of' sa 16 pjesama, od kojih su dvije nove - 'Otok s blagom' i 'Di to gremo'. Riječ je o izdanju koje Aquarius Records objavljuje u sklopu edicije Hardware, u povodu 15 godina rada.

Posljednji koncert u Zagrebu Tedi Spalato imao je u studenom 2009. godine u dvorani Lisinski.

5. ožujka 2011. u 20.30 imate ga priliku čuti uživo u Hypo centru, u dvorani Kornati, gdje će pjevati svoje najveće hitove kao što su 'Dobro ti more bilo', 'Sve ću preživit', 'More snova', 'Lipote gladan, ljubavi žedan' i mnoge druge. Uz Tedi Spalata za nezaboravnu večer punu pozitivnih emocija zaduženi će biti grupa Marinero i dva gosta iznenađenja, što vam garantira dobar i kvalitetan provod.