8. GODIŠNJICA BRAKA

Tarik i Lejla - intimna proslava ljubavi

04.01.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Tarik Filipović i njegova voljena supruga Lejla Filipović na Staru godinu proslavili su osmu godišnjicu braka, a da su zaljubljeni i sretni kao i prvog dana, svjedoče o tome fotografije s njihove intimne proslave koje je Lejla objavila na Instagramu

Uspješni glumac i televizijski voditelj te njegova supruga, bivša misica i vlasnica butika zajedno su već deset godina. Tarik i Lejla bračne zavjete izmijenili su u tajnosti na Silvestrovo 2007., a sedam mjeseci kasnije priredili su glamuroznu svadbenu proslavu. Stotinjak uzvanika slavilo je njihovu ljubav na privatnom imanju u zagrebačkim Šestinama.

Par i danas djeluje kao da se tek upoznao, a osim u ljubavi, uživaju u odgajanju dvojice sinova, sedmogodišnjeg Armana i 12-godišnjeg Dine.

'Smatram da rezultat uspješnog i dobrog braka prije svega leži u ljubavi, zatim su tu poštovanje, razumijevanje i kompromis. Premda sam čula kako brojne žene govore da se ne bi složile s time, osobno smatram da u svakoj vezi, nevezano o tome je li poslovna ili privatna, mora biti toga. U našem slučaju se jednostavno poklopilo puno toga, prije svega to što smo jako slični. Volimo iste stvari i imamo jako slične interese tako da nam dosta stvari ide u prilog', nedavno nam je rekla Lejla.

Sretna nam osma godisnjica braka!!! #happyaniversary #love #happiness #ljubavmojanajveca ????????

Fotografiju objavljuje Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)

#happynewyear #svenajboljedragiljudi #pusesvima ??????????

Fotografiju objavljuje Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)