MAJA ŠUPUT

Tajni sastanak na Malti i ispunjena želja

08.12.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Malo se tko zna nagraditi u životu poput hedonistice i radoholičarke Maje Šuput koja se ovih dana odmara na Malti, a s kim je tamo otputovala, po običaju nije otkrila, tek natuknuvši kako je 'počašćena savršenim spojem'

Maju Šuput ne drži mjesto. Bilo da je u pitanju posao ili užitak, poznata pjevačica u jednom tjednu više vremena provede na putovanju nego u svom gradu. Nakon nekoliko egzotičnih destinacija proteklih mjeseci koje je birala za odmor neumorna Maja proteklih dana boravi na Malti.

Da joj odmor na otoku u Sredozemlju itekako paše, potvrdila je napisavši kako je 'napokon pronašla malo mira što je za nju nepoznat pojam'. Obilazak otoka došao joj je poput meditacije, a da putovanje ne bude tek običan izlet, pobrinuo se i tajni suputnik kojeg je nazvala 'svojim savršenim spojem'.

Neki prijatelji poručili su joj kako na Malti nema ničeg intrigantnog za njezin nemiran duh, no očito je da Maji trenutačno puno više od uzbuđenja i adrenalina treba malo mira te predah od koncerata i života u petoj brzini. I želja da barem nakratko uspori ritam i stane na loptu joj se ostvarila.

Peaceful mind - so strange for me! Beautiful and relaxing... ❤️❤️❤️

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Perfect date??????waits for me at the bar and is taking pictures of me while I'm walking...

A photo posted by majasuput (@majasuput) on