UP THE IRONS!

Sutra nas čeka metal spektakl u Areni

30.07.2013 u 15:16

Bionic
Reading

Jeste li spremni za Iron Maiden u zagrebačkoj Areni?

Iron Maiden i neizostavni Eddie u Areni Zagreb će se kretati na pozornici dugoj 18 metara. Cijeli koncert bit će popraćen specijalnim efektima. Velikani i utemeljitelji ovog glazbenog žanra pripremit će stopostotni heavy metal spektakl! Opisujući turneju Maiden Englend, pjevač Bruce Dickinson je rekao: 'Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988. za turneju Maiden England. Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, produkcija pozornice kao i Eddiejeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! 

Prije koncerta zagrijat će se u posebnim sobama opremljenim za tu svrhu, a uz ambijentalno osvjetljenje će se opustiti uz masažu. Garderobe članova benda krasit će crni namještaj, crni tepisi i ogledala. U frižiderima će biti bijelo vino, lokalno pivo, energetski napici i, naravno, puno vode. Na stolovima žele serviran pladanj s raznim vrstama sira i svježim voćem. Uz zdravu prehranu, žele čips i čokoladne kolače.


Maideni su jedan od najutjecajnijih i najnagrađivanijih britanskih izvođača. Prodali su oko 90 milijuna albuma, održali više od 2.000 koncerata te izdali 15 studijskih albuma. Iron Maiden ponosno nosi i drži status jednog od najcjenjenijih i najutjecajnijih bendova.

Prodane su skoro sve ulaznice za koncert, no ima još ulaznica za gornju tribinu za mali broj sretnika koji se odluči kupiti svoju ulaznicu u zadnji tren. Cijena ulaznice za gornju tribinu je 210 kuna. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Ako ih na dan koncerta još bude bilo u prodaji, moći će se kupiti na blagajni Arene Zagreb koja će raditi od devet sati.

Vrata Arena Zagreb otvaraju se u 17,30.

Raspored izvođača:

Voodoo Six: 18,40 – 19,20
Anthrax: 19,40 – 20,30
IRON MAIDEN: 21,00 – 23,00

Preporučuje se svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve zbog posebnog pregleda na ulazima. 

Najnoviji službeni video s turneje od danas je dostupan na: http://vimeo.com/71280313#at=0