RECI TO MAJICOM

'Suptilne' poruke na prsima poznatih Hrvata

09.05.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Dobra zafrkancija ili čitaj između redaka - tako bi se mogli objasniti znakovi koje poznati Hrvati šalju kad na nekom od njima važnih događaja odjenu najdraže im majice. Neki su, poput filmskog redatelja Jakova Sedlara i Dina Rađe, tako dali do znanja koliko su izdržljivi pred kritikama javnosti ili tko su im idoli, a uvijek jedinstven u svom komuniciranju s publikom Damir Martinović Mrle na prsima nosi dolare i gole ljepotice, dok je Eduard Bočkaj s jednim natpisom na leđima pokazao da život ne treba uvijek shvaćati previše ozbiljno

Kad Jakov Sedlar na premijeru svog novog filma odjene majicu s likom boksača Mikea Tysona i natpisom Iron Mike, to možda i nije slučajan čin, jer s Tysonom u ringu i izvan njega nije bilo šale, a očito je i kontroverzni filmski redatelj tako nešto htio poručiti. Pitanje je samo koliko su ga svi ozbiljno shvatili.


Jakov Sedlar, Ana Lederer i ministar kulture Zlatko Hasanbegović

Nekadašnji košarkaš Dino Rađa suzdržavao se dosad od dvosmislenih poruka na majicama, no nedavno je nastupom na Guitar Festu Omiš 2016. pokazao svima koji je Dalmatinac za njega velikan koji zaslužuje da ga se nosi na prsima. Za Dina je to Mišo Kovač, a isto misli i Splićanin Jole.


Dino Rađa sa suprugom Viktorijom i sinom na Omiš Guitar Festu


Joško Čagalj Jole

Petar Grašo demonstrirao je nedavno natpisom na majici kako voli Stonese, a Damir Martinović Mrle, uvijek poseban u svojoj modnoj i glazbenoj boemštini, na premijeri serije 'Vinyl' u veljači u maniri pravog umjetnika poručio je da golotinja za njega baš nikad neće biti tabu, a novac najvažniji na svijetu.


Petar Grašo


Damir Martinović Mrle

Medijski savjetnik humanitarne akcije Blesfood Večera s porukom Eduard Bočkaj voli s vremena na vrijeme tek jednom riječju na majici zaintrigirati javnost. Tako je bilo na nedavnoj modnoj reviji gdje je bio u društvu prijateljice Tije Jurčić te je i fotografijom iz privatnog albuma poručio da je život samo jedan da bi ga shvatio previše dramatično. Svaki trač treba znati okrenuti u svoju korist i dobro se našaliti.


Eduard Bočkaj