ANTE CASH

'Supruga se krsti kada me vidi kakav izlazim na binu'

18.02.2016 u 21:11

Bionic
Reading

Trenutačno najtraženiji urbani izvođač, nezaobilazni Imoćanin Ante Cash priprema svoj povratnički nastup koji će se održati 20. veljače 2016. s početkom u 22 sata u prostoru D. Katran – dvorište Katrana. Autor popularnih hitova poput 'Milena' i 'Vakula' za svoje fanove sprema pravu glazbenu poslasticu, a za tportal je otkrio kako teku pripreme te što na sve ima za reći supruga

Novi bend Ante Casha zvuči žešće i svira poznate pjesme u nepoznatim aranžmanima, između kojih Ante obično dobacuje publici duhovite komentare i anegdote te pretvori koncert u polu stand-up. To ćemo imati prilike vidjeti i ove subote u Katranu u kojem je Cash već dva puta gostovao, ali ovo će biti prvi samostalni koncert.

'U tijeku su pripreme s bendom, ali i brige oko toga što ću obući, već sam istrošio svoj arsenal gluposti', započinje kroz smijeh reper iz Imotskog.

'Ne želim svirati često u Zagrebu, zadnji put smo svirali prije tri godine i nećemo vjerojatno ni sljedeće, barem dvije. Ne želim razmaziti publiku, jer je Zagreb mjesto u kojem je svaki vikend neka odlična i kvalitetna svirka. Pa da se ne Zagrepčani ne naviknu pretjerano na nas', rekao je Cash na svoj duhoviti način.

Na koncertu će predstaviti novi dvostruki album 'Zloćko, a ne zločinac' koji je izdao u prosincu prošle godine, a koji osim novog materijala uključuje i videospotove. Velika potpora mu je i supruga o kojoj ne želi puno otkriti, ali naglašava da zbog nje ima veliku razliku u izgledu na scenskim nastupima i svakodnevnom modnom izričaju.

'Supruga se krsti svaki puta kada vidi kakav idem na binu. Ali za sve ostalo vrijeme koje nisam na pozornici ne dozvoljava da takav izlazim i o tome strogo vodi računa (smijeh).'

Ulaznice za show Ante Casha možete kupiti na dan koncerta na blagajni kluba po cijeni od 40 kuna, a zašto je bitno doći, objasnio je sam reper:

'Ako hoćete slušati muziku, to možete preko YouTubea. Ali ako hoćete gledati budalu, dođite u Katran', zaključio je Cash.

Ante Cash & Saša Antić - 'Vakula' (official video)