NIJE ZA MONOGAMIJU

Suprug Doris Pinčić žali zbog braka

15.07.2015 u 19:56

Bionic
Reading

Boris Rogoznica sa sjetom se prisjeća momačkog života i, budući da mu monogamija nije u krvi, pita se nije li se možda zeznuo oženivši lijepu glumicu Doris Pinčić

Svoj 'pad u životu', tj. moment u kojem shvaća da je zeznuo s tako lijepom i dobrom ženom, Boris uspoređuje i s 'padanjem' Ive Sanadera, a zbog svega se našao na meti bijesne rodbine supruge Doris.

O tom tužnom trenutku u životu, kad ti stvari krenu krivo, a najbliži ti kažu da sada jedino možeš 'lajati na mjesec', Boris je progovorio u novoj pjesmi šaljivog karaktera 'Tužan pas'.

'Pjesma je šaljiva, a nastala je iz čiste zafrkancije i nimalo ne žalim zbog braka s Doris!', kroz smijeh priznaje Boris, kojemu je ovo treći singl u pjevačkoj karijeri na kojoj marljivo radi.

'Radim puno, ali polako. Ne žurim se i vjerujem da će publika prepoznati kako ovaj otkačeni ljetni hit, tako i nove, ozbiljnije pjesme koje spremam!', objašnjava Boris.

A što o svemu kaže Doris Pinčić?

'Ne zato što je moj suprug, nego mi je stvarno odlična pjesma! Šašava, plesna i lako pamtljiva! On i ja stalno smišljamo neke psine jedno drugome, tako da je bilo samo pitanje trenutka kada će napisati pjesmu o tome kako je on jadan tužan u braku sa mnom! A nakon ove pjesme moja rodbina bi ga zaista mogla naganjati!', našalila se lijepa glumica o novom hitu svog supruga, na kojeg je, kaže, jako ponosna.