ASTRO PROFIL

Strijelci su slobodnjaci koje je moguće pripitomiti

20.12.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Pustolovno nastrojeni Strijelci možda se na prvi pogled ne doimaju idealnim partnerima jer im je osobna sloboda iznad svega, no veza s njima može biti prekrasno iskustvo. Iako se odbijaju vezati uz zahtjevne i posesivne partnere, kad u nekome pronađu prijatelja i ljubavnika i životnog suputnika, ovi idealisti i optimisti postaju dobar 'materijal' za vezu. Rijetko su dosadni, a svojom vedrinom i pozitivnim pogledom na svijet redovito unose toplinu u okruženje

Muškarac Strijelac

Predstavnik ovog znaka na glasu je kao velik zavodnik i vjetropir koji zbriše čim osjeti da ga druga strana želi čvrsto vezati. U životu obično ima mnogo ljubavnih veza. Prilazi otvoreno, nema skrivenih namjera i jasno daje do znanja kad mu se netko sviđa. Žene ga vole jer je duhovit, šarmantan i prijateljski nastrojen.

Iako uživa u flertu i neobaveznim odnosima, kad se zaljubi, spreman je posvetiti pažnju samo jednoj ženi. Nađe li srodnu dušu, odnosno ženu koja će biti dovoljno tolerantna, strpljiva i optimistična i koja neće pratiti svaki njegov korak, postaje romantičan i pažljiv partner koji će voljenu držati kao kap vode na dlanu. Ne odgovaraju mu zahtjevne, ljubomorne i manipulativne partnerice koje će mu ograničavati slobodu i zamjerati što vodi bogat društveni život. U takvoj će vezi biti nesretan i brzo će pobjeći iz nje.


Žena Strijelac

Izazovna i privlačna žena Strijelac slobodoljubiva je i nesputana pa je nije lako vezati. Zbog brzopletosti i nepromišljenosti nalijeće na mnoštvo pogrešnih muškaraca. Zaljubljiva je i u drugima vidi uglavnom dobre osobine, što lako vodi do razočarenja. Nakon što početno oduševljenje splasne prepoznaje neiskrenog ili manipulativnog partnera pa bježi iz takve veze.

Muškarcima su privlačni njezin duh, nezavisnost i otvorenost, a jedan od njezinih glavnih tjelesnih aduta je sportski građeno tijelo te duge i vitke noge. Ovu vedru i optimističnu damu najlakše je osvojiti prijateljskim i ležernim pristupom.

Sviđaju joj se muškarci koji su otvoreni, komunikativni, društveni i obdareni smislom za humor. Strijelkinja traži nekoga tko će je nasmijavati i u život joj unositi vedrinu. Ima mnogo prijatelja i ne voli provoditi vrijeme kod kuće pa joj treba aktivan partner koji će je moći pratiti.

Iako iznad svega cijeni slobodu, uza sebe želi muškarca koji će je voljeti i poštovati, a kad se opusti, do izražaja dolazi njezina romantična, ali i pohotna priroda. Ukoliko nađe partnera koji je neće pokušavati promijeniti i sputavati, može biti najbolja ljubavna partnerica. Veza s njom može biti skladna i stabilna, pod uvjetom da je partner ne uzima zdravo za gotovo i da joj s njim nikad ne bude dosadno.