ASTRO KOMPATIBILNOST

Strijelci i Ovnovi savršeno si odgovaraju u postelji

13.04.2015 u 08:33

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedno od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najviše sukladan

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Ovan

Eksplozivan je to odnos, ali tko će od njih dvoje biti glavni? Oni to vole žestoko i višekratno, no ne nužno na duge pruge. U prvoj fazi veze neće se moći zasititi jedno drugog, a potom bi mogli prijeći na predbacivanje, durenje, pa čak i mržnju. Njima seks nije samo izvor užitka, nego i područje natjecanja i sredstvo dominacije.

Lav i Ovan

Oni su na seksualnom planu kao stvoreni jedno za drugo. Oboje su otvoreni, energični i puni želje za osvajanjem. Iako se od samog početka ne štede, uspijevaju dugo zadržati uzajamno zanimanje. Jedan od razloga zašto im nije dosadno jest obostrano smišljeno izazivanje ljubomore, nakon čega prelaze na strastveno mirenje.

Strijelac i Ovan

Strijelca će privući Ovnova nagla i divlja strana sklona riziku i pretjerivanju. Međutim oboje su podjednako strastveni i izdržljivi unutar spavaće sobe. Seks će biti vrlo dinamičan i inovativan, a često će se odvijati na neobičnim mjestima. Zbog raznovrsnosti iskustava koja si uzajamno pružaju ovi će se partneri uvijek rado vraćati jedno drugome.


ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Ovan

Dive se jedno drugom upravo zbog razlika u temperamentu i životnom stilu. Iako su oboje vrlo puteni, ne žele seks jednako često, jednako dugo i u istim terminima. Ovan je spontaniji i nepredvidljiviji dok Biku treba plan i red. I više udobnosti, za razliku od Ovna, kojemu odgovaraju neuobičajena mjesta i situacije.

Djevica i Ovan

Nemaju mnogo zajedničkog emocionalno, ali na tjelesnom planu mogle bi frcati iskre. Mnogim se Djevicama sviđa sirova snaga kojom zrači Ovan, a ovaj je u njoj sposoban probuditi strast o kojoj je ranije samo maštala. Teško će međutim postići dugoročan sklad. Djevici je potreban uredan i spokojan život, uz rijetka i kontrolirana uzbuđenja.

Jarac i Ovan

Ovan i Jarac osjećaju međusobnu privlačnost, ali imaju različite seksualne želje i očekivanja. Jarac je u krevetu tradicionalan i ne voli eksperimentirati, što na Ovna djeluje kao hladan tuš. S druge strane, Ovaj je manje sklon planiranju i pripremi, a oni su ključni za to da se Jarac opusti.

ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Ovan

Ovan u seksu može biti malo pregrub za Blizanca, no njihove razlike nisu nepremostive. Oboje su dinamični i prilagodljivi te ne prežu od istraživanja nepoznatih položaja, tehnika i pribora. Njihovi će intimni odnosi biti obilježeni s mnogo komunikacije, uključujući razmjenu nježno-prostih riječi. Ljubomora, osobito Ovnova, mogla bi biti problem.

Vaga i Ovan

Ovnovima je Vaga izuzetno privlačna, a intimno im druženje pruža osobit užitak. Izvrsno se nadopunjuju pa im puteno iskustvo dugo ostaje u sjećanju. Seks s Vagom mora biti profinjen i vrlo kreativan, što Ovnovima baš i ne odgovara, ali će pod njenim utjecajem pristati na romantičnu atmosferu uz svjetlost svijeća.

Vodenjak i Ovan

Ovo bi mogao biti vrlo izazovan i uzbudljiv odnos. Ovan i Vodenjak zanimljiv su spoj putenog i intelektualnog pa se uspijevaju zabavljati i izbjegavati zamku dosade. Preciznije, bude li ijedno od njih osjetilo monotoniju, poduzet će nešto spektakularno da raspiri plamen ili će raskinuti vezu.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Ovan

U temelju se ne razumiju. Ovan to voli puno žešće i češće dok Raku treba posebno nadahnuće i mnogo ohrabrenja – bar u početku veze. Uz to, Ovan je u seksu nesklon osluškivanju onog što mu partner poručuje, a Rak je prilično neodređen i nejasan pa ga nije lako razumjeti bez puno koncentracije i intuicije. Riskantan spoj.

Škorpion i Ovan

Kada se ova dva znaka susretnu, ostaju zatečeni međusobnom privlačnošću i bujicom seksualne energije. Intenzivna želja za intimnošću bit će velik izazov, ali će mu se prepustiti bez puno razmišljanja. Međutim Škorpion voli privatnost dok je Ovnu uzbudljivo voditi ljubav na javnim i neudobnim mjestima.

Ribe i Ovan

Ako je Ovan žena, davat će ritam ovom odnosu i češće od partnera predlagati seks. No ako je Ovan muško, njegove bi energija i dinamičnost mogle biti teško podnošljive. On mora obuzdati svoj silovit nastup, jer bi njime više zastrašio nego uzbudio osjećajnu Ribu. Ona voli moćnog i postojanog, ali ne i grubog ljubavnika.