CONVERSE RUBBER TRACKS

Stotine regionalnih glazbenika u borbi za jedinstvenu priliku

24.03.2015 u 14:19

Bionic
Reading

Preko 100 bendova i pojedinaca prijavilo se na Converse Rubber Tracks natjecanje. Prijave su stigle iz cijele regije - Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, kao i Crne Gore. Ovi inovativni i originalni glazbenici bore se za glavnu nagradu – besplatno snimanje u novosadskom Studiju M

Tko će u tome uspjeti ovisi do posjetitelja stranice rubbertracks.converse.rs. U tijeku je online glasanje i trajat će do 4. travnja. Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, žiri izabrati sedam koji će demonstrirati svoje glazbeno umjeće uživo u Studiju M.

U žiriju Converse Rubber Tracks natjecanja su Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo, koji će pobjednike proglasiti do 15. travnja. Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. svibnja, a imat će priliku snimati pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i 'Converse Rubber Tracks' studija iz Brooklyna. Svaki bend će provesti osam sati u studiju snimajući svoju glazbu.

Više informacija o platformi Converse Rubber Tracks možete pronaći na web stranici converse.hr