BUBNJAR PRIZNAO:

'Stonesi su prestari za duge turneje'

07.02.2014 u 07:30

Bionic
Reading

Bubnjar legendarnih The Rolling Stonesa Charlie Watts rekao je u razgovoru za australske novine da je mogućnost sviranja na velikom broju koncerata 'zastrašujuća' u njegovoj 'mladoj dobi' te da su prestari da krenu na podužu turneju

'Već smo na pola puta ove turneje koja je kratka u odnosu na ono što smo radili prije, ali tako i treba biti u našoj 'mladoj dobi', barem mislim da je tako', rekao je Watts za list The Australian uoči njihovih koncerata u Perthu, Adelaideu, Sydneyju i Melbourneu idući mjesec.

'Pomisao da odradimo 50 nastupa, što nam je nekoć bilo normalno, je prilično zastrašujuća. Sada to odrađujemo u malim dijelovima. Ako to više nećemo raditi, bit ću vrlo sretan zbog toga', dodao je.

Stonesi će uživo nastupiti u Abu Dhabiju 21. veljače prije nego što se upute na Daleki istok i Aziju gdje će održati tri koncerta u Tokiju i jedan u Macau. Potom će otputovati u Australiju i Novi Zeland.


Poseban gost turneje '14 On Fire' bit će bivši gitarist Stonesa (1969–74) i John Mayall's Bluesbreakersa (1966–69) Mick Taylor.

Legendarni bend posljednji je nastup imao u srpnju prošle godine kada su im oba koncerta u londonskom Hyde Parku rasprodana.