FATALNA PLAVUŠA

Što Sienna Miller kaže na priče o aferi s Bradom Pittom?

20.10.2015 u 14:43

Bionic
Reading

Britanska glumica u prošlosti je poljuljala nekoliko brakova, no medijske napise o zbližavanju s Bradom Pittom na setu filma čiji je on producent naziva suludim. Ipak, kad je Sienna u pitanju, nitko se ne bi usudio tvrditi da tamo gdje ima dima, nema vatre

Film 'The Lost City Of Z' u kojem glavnu ulogu ima britanska zvijezda Sienna Miller, a producent je Brad Pitt podigao je prašinu i prije no što je stigao u kina. Proteklog tjedna američki mediji raspisali su se o zbližavanju Sienne i Brada na filmskom setu a u Sjevernoj Irskoj. Bračne nesuglasice Pitta i Jolie odavno su poznata stvar, a Sienna je pak prije nepuna dva mjeseca prekinula vezu s Tomom Sturridgeom s kojim ima trogodišnju kćer Marlowe.

U posljednjem televizijskom nastupu Sienna je žestoko opovrgnula glasine tvrdeći da se s Bradom vidjela tek dva puta, tako da je priča o njihovoj aferi suluda. No kad je ona u pitanju ne bi joj bilo prvi put da se zaljubi u oženjenog čovjeka s velikom obitelji. Prvi put to je bio Jude Law, a onda Balthazar Getty.

'Pametna sam, no kad su ljubavne odluke u pitanju svoju inteligenciju rijetko koristim što se pokazalo prokletim i blaženim. Nisam savršena osoba, doživjela sam zbog toga dosad osude mnogih, zaslužila sam ih, priznajem, no unatoč svemu, ne bih u životu ništa mijenjala', rekla je Sienna.


Sienna s bivšim dečkom Tomom Sturridgeom