ŽESTOKE SVAĐE, NOVAC...

Što se to krije iza razvoda Johnnyja Deppa i Amber Heard?

27.05.2016 u 14:04

Bionic
Reading

Američki mediji prepuni su informacija o uzrocima razvoda 52-godišnjeg holivudskog boema Johnnyja Deppa i 22 godine mlađe temperamentne teksaške krasotice i glumice Amber Heard koja je podnijela zahtjev za razvod tri dana nakon smrti Deppove majke. Navodno Deppove sestre i majka nikad nisu uspjele prihvatiti njegovu novu odabranicu ni njezin kaotičan i rastrošan stil života, a Amber se nije mogla pohvaliti ni dobrim odnosom sa svojom pokćerkom 17-godišnjom Lily-Rose Depp. Mnoge osobe bliske Johnnyju smatrale su da se Heard udala za Deppa samo iz koristi jer žestoke svađe bile su dio svakodnevice slavnog para od prvih dana njihove ljubavi

Ni nekoliko sati nakon što je izašla na svjetlo dana informacija o razvodu Deppa i Heard, nakon 15 mjeseci braka, Amerikanci su počeli s napadom na 30-godišnju glumicu i suptilnim optužbama kako je, korak po korak, dovela Johnnyja do ruba. Jest da je holivudski boem kojem je uzor Marlon Brando puno puta hodao po rubu, no Heard je, pišu svjetski  mediji, pridonijela konačnom padu popularnosti i narušenom imidžu slavnog glumca. Samim time što je podnijela zahtjev za razvod brzo nakon smrti Deppove majke i što traži izdašnu novčanu potporu od supruga u očima obožavatelja američkog glumca postala je još omraženijom.

Razvod za mnoge bliske Deppu nije bio iznenađenje, s obzirom na to da su njihove učestale svađe koje više nisu mogli sakriti od javnosti bile svakodnevne. Brak se našao na klimavim nogama već tri mjeseca nakon  vjenčanja na Bahamima, a južnjački temperament koji je Deppa prvenstveno i privukao svojoj supruzi pokazao se kao dvosjekli mač u njihovoj vezi. Oboje žestoki i impulzivni, nisu popuštali jedno drugom. Heard je navodno bila ljubiteljica holivudskog glamura što Johnnyju, koji je dotad vodio sasvim drukčiji stil života, nije odgovaralo.


Amber i Johnny prošle godine u Cannesu izmjenjivali su poljupce na crvenom tepihu

Mnogi su smatrali kako lijepa Amber brak s Deppom koristi kao vlastitu odskočnu dasku, a da je s njim više iz koristi nego iz ljubavi smatrala je i njegova majka Betty Sue s kojom je glumac bio jako  blizak. Stvari su se zakomplicirale kad je Betty Sue Palmer zbog narušenog zdravlja, na prijedlog svojeg sina, uselila u njegov dom koji je dijelio s Amber. Na medijske napise o nesklonosti Deppove obitelji njegovoj mlađahnoj supruzi prijatelji slavne glumice odgovorili su demantijem tvrdeći kako je Amber posjetila njegovu majku u bolnici i imala s njom prijateljski odnos, kao i s njegovim sinom Jackom.


Johnny Depp je s majkom Betty Sue Palmer, koja je preminula 20. svibnja u 81. godini, bio vrlo blizak

Deppova 17-godišnja kćerka Lily-Rose Depp koja danas slavi 17. rođendan nikad nije prihvatila očevu novu suprugu, s obzirom na to da je ona bila razlog njegova razvoda od Vanesse Paradis, niti je Amber Heard s njom uspjela izgraditi prijateljski odnos. Tenzije između njih dvije uvijek su bile prisutne. Nakon objave o razvodu, Lily-Rose brzo je iz Europe doletjela u Los Angeles kako bi bila sa svojim ocem.


Lily-Rose Depp snimljena jučer na aerodromu LAX u Los Angelesu

O razvodu se oglasio i inače šutljivi Depp poručivši preko glasnogovornika kako 'želi da se njegov brak s Amber vrlo brzo okonča'. Svoju posljednju fotografiju sa suprugom na Instagramu objavio je prije pet mjeseci.