POPUT FRANCUSKE KRALJICE

Što se to dogodilo Maji Šuput?

30.10.2015 u 16:17

Bionic
Reading

Da se Maja Šuput odlično transformira u različite muške i ženske uloge, uvjerili smo se u to u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Obožava se šminkati i maskirati, a u duhu nadolazeće Noći vještica transformirala se u Mariju Antoanetu, najomraženiju kraljicu apsolutističke Francuske koja je pogubljena giljotinom

Pjevačici Maji Šuput važno je da joj je svakodnevnica luda i nenormalna jer joj je sve što je normalno - dosadno. 'Samo da mi je svaki dan Disneyland', rekla nam je Maja.

U znaku Noći vještica, vješte ruke šminkera i kostimografa showa 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirale su je u Mariju Antoanetu, a na vratu su joj iscrtali krvavu porezotinu, aludirajući na to da je francuska kraljica pogubljena na giljotini.

'Osjećam se sjajno u ovom kostimu. Šminkanje i kostimiranje su trajali četiri sata, a osim mene, transformirao se i moj prateći bend. Svi skupa izgledamo kao da smo 'ubijeni' pa se stalno šalimo da smo zapravo ubijeni od posla', smije se pjevačica. Sa svojim bendom će tako maskirana održati koncert u sutrašnjoj emisiji 'Farma', u kojoj je tematska večer Noći vještica vezana uz povijesne ličnosti.

Da može birati u koju povijesnu ličnost bi se preobrazila, Maja kao iz topa odgovara - Marilyn Monroe. 'Njezina životna priča mi je vrlo zanimljiva, a ona je bila uspješna, svoja, drukčija. Na žalost nije baš lijepo završila, ali mislim da se nju ni za tristo godina, nikad, neće zaboraviti', tvrdi Maja.

I Majin bend se maskirao u 'ubijene'

Being normal is boring!!! Halloween im ready!!!

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Pogledajte kako je izgledalo šminkanje Maje Šuput:

Spremna za Halloween na Farmi thanks to @marinamamic tko sam ja danas, tko??? Ajmo da vas cujem

A video posted by majasuput (@majasuput) on