SPORNE ČIZMICE

Što može Ljupka Gojić, ne može Rozga

24.03.2015 u 12:38

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Rozga pohvalila se fanovima na Facebooku novom frizurom, ali mnogi su umjesto kose zamijetili njezine ružičaste čizmice i uputili joj kritiku. U istom modelu čizmica prije nekoliko mjeseci pozirala je bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić, ali njezin odabir je bio hvaljen

Kad je manekenka Natalie Westling prošle godine prošetala modnom pistom predstavivši jesensku Saint Laurent kolekciju za 2014. godinu, svijet je oduševljeno komentirao njezine upečatljive, svjetlucave čizmice. Model 'Babies', za kojim su poludjele brojne fashionistice, prva je u Hrvatskoj prošetala Ljupka Gojić Mikić, bivša manekenka i prema mnogima ikona stila. Lijepa Ljupka isti je model čizmica nabavila u čak dvije boje: srebrnoj i ružičastoj. Njezin modni odabir hvalili su svi na društvenim mrežama. Međutim, istu sudbinu ne dijeli i pjevačica Jelena Rozga.

U opuštenom dnevnom izdanju i s trendy čizmicama na nogama, Rozga je pozirala na splitskoj rivi. Ispod fotografije, koju je objavila na svom Facebook profilu, napisala je: 'Ništa mi neće ovaj dan pokvarit. Volim vas!' Da je ljubav između pjevačice i njezinih fanova neupitna, svjedoče brojni komentari. Svi se, naime, slažu da je Jelena prelijepa, ali većini 'cipele ne štimaju'.

'Mani se loših cipela, život je kratkog vijeka', kaže najpopularniji komentar. A ni drugi nisu poštedjeli njezin odabir obuće. Ukratko, ono što pristaje manekenki, čini se, ne pristaje pjevačici. Barem ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama.


Ljupka Gojić Mikić sa srebrnim modelom čizmica na nogama