NEDJELJNA AVVANTURA

Što kad isplivaju mračne obiteljske tajne?

17.05.2014 u 08:25

Bionic
Reading

MAXtv Filmofeel predstavlja Nedjeljnu Avvanturu na tportalu. U nedjelju, 18. svibnja, pogledajte odličnu njemačku dramu 'Suparnici' ('Gegenüber')

Jan Bonny, mladi njemački redatelj rođen 1979. u Düsseldorfu, oduševio je 2007. svojim sjajnim filmom 'Suparnici' ('Gegenüber', 'Counterparts') koji ćete moći pogledati i na Nedjeljnoj Avvanturi.

Policajac Georg (Matthias Brandt) popularan je među svojim kolegama zbog svoje hladnokrvnosti i smirenosti. Njegov partner Michael (Wotan Wilke Möring) također mu se divi i zbog skladnog brak s Anne (Victoria Trauttmansdorff), atraktivne učiteljice u osnovnoj školi. No njihove obiteljske tajne iznenadit će sve...

Nakon što je unaprijeđen, Georg se počinje udaljavati od svoje obitelji. Na jedan Božić, sukobi koji su se godinama taložili eskaliraju: Anne se bori za priznanje, Georg pokušava udovoljiti svima, a njihova djeca bespomoćno okreću glavu od fizičkog nasilja koje se više ne može skrivati.

Bonny je ovom dojmljivom obiteljskom dramom stekao titulu nove redateljske nade njemačkog filma. Film je bio prikazan i na filmskom festivalu u Cannesu te dobio nagrade na brojnim festivalima.

MAXtv Filmofeel Nedjeljna Avvantura na tportalu
projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se odvija u Istočnoj Europi. Svake nedjelje na avantura.tportal.hr od 18 do 24 sata ekskluzivno i besplatno možete pogledati jedan film debitantskih redatelja. Nakon nedjelje filmove pogledajte uz minimalnu naknadu od 7,50 kuna u sklopu usluge Video on Demand.