ŽENSKI IZLAZAK

Što je zajedničko Ivani Plechinger, Danieli Trbović i Jeleni Veljači?

  • +15
  • +12

Poznati na predstavljanju See Concept naočala

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ljubiteljice dobrog dizajna i zanimljivih naočala Daniela Trbović, Ivana Plechinger i Jelena Veljača pronašle su vremena za kasnopopodnevni izlazak. Iako dolaze iz različitih branša, nije im nedostajalo tema za razgovor. Prepričavale su se teme o modi i svojim obiteljima. Starije kolegice zasigurno su imale puno savjeta za najmlađu mamu koja će ovo ljeto prvi put otići na more s kćerkicom Lenom, rođenom u prosincu prošle godine. Sve tri dame došle su bez svojih pratnji, ali i bez djece

'Ne izlazim baš često, a kad  se to dogodi, mora se poklopiti više faktora, da sam slobodna, da je slobodan moj suprug i da sam dobre volje', smije se uvijek dobro raspoložena Ivana Plechinger. Pjevačica, voditeljica i autorica +preferira druženje u kućnoj varijanti s prijateljima uz večericu i dobro vino, a kad ide u večernji izlazak, njezine sinove, 17-godišnjeg Jana i 13-godišnjeg Viga ne čuva nitko. Tako je bilo i sinoć u galeriji Velvet kad je Ivana došla pogledati novi francuski brend naočala.

'Moja djeca su već velika pa se mogu čuvati sama', kaže Ivana. I sin Daniele Trbović, 15-godišnji Lovro ostaje sam dok mama izlazi na promocije, kćerku Jelene Veljače, šestomjesečnu Lenu čuvaju njezin tata Dražen Čuček ili bake.

Osim Daniele, Jelene i Ivane, sunčanim i naočalama za čitanje nisu odoljela ni druga poznata lica: Nataša Janjić, Miran Kurspahić, Tihana Harapin i Saša Zalepugin i brojni drugi. 

Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo


Nekoć je glumica i spisateljica bila gradska šminkerica, a danas fura boho

Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo


I Miran Kurspahić došao je na druženje u galeriju Velvet

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!