VRUĆE AMERIČKE NOĆI

Što je Maja Šuput poručila Pameli Anderson?

09.01.2015 u 10:00

  • +9

Maja Šuput

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Nije tajna da pjevačica više preferira ljetne umjesto zimskih mjeseci, stoga se nije nimalo dvoumila kad je trebala izabrati siječanjsku destinaciju na kojoj će napuniti baterije za nove nastupe

Za razliku od mnogih estradnjaka koji su ove zime pobjegli na snijeg, Maja Šuput (35) odlučila je uživati u toplijim krajevima. Netom nakon što je odradila novogodišnji koncert u Opatiji, sjela je u avion i ubrzo počela hvatati boju na sunčanim plažama Miamija.

Maja je prvi dan svog boravka preko Bare provela odmarajući se u ležaljci i oko bazena, a svoju je američku avanturu sutradan nastavila posjetivši tamošnje plaže koje slove za pravu senzaciju. Na jednoj takvoj, samo u Kaliforniji, nekoć je svojim bujnim poprsjem gledateljima 'Spasilačke službe' dah oduzimala Pamela Anderson (47).


'Pamela, pojedi se', naša je Maja poručila nekadašnjoj Playboyjevoj zečici ispod fotografije na kojoj oponaša slavnu glumicu. Osim te fotografije, sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila još nekoliko trenutaka iz Miamija, a mnogi nisu mogli ne primijetiti njezinu vitku liniju za koju su zaduženi gotovo svakodnevni treninzi u teretani.