'MOĆ' NA PICKBOXU

Stiže serija nadahnuta burnim životom glazbenika 50 Centa

24.03.2016 u 22:22

Bionic
Reading

Na Pickbox premijerno stiže vrhunska krimi drama o njujorškom podzemlju u kojoj je glavni akter biznismen koji svoj super posjećeni noćni klub koristi kao paravan za poslove povezane s drogom. Radnja serije inspirirana je bunim životom 50 Centa prije njegove glazbene karijere, a glazbenik se u seriji našao u producentskim i glumačkim ulgama

Osim što ima uređen život, puno novca, lijepu i dragu ženu, Ghost je čovjek kojeg prati status moćnog dilera i ima izuzetnu uličnu inteligenciju. Sve epizode serije 'Moć' (Power) moći će se na Pickboxu ekskluzivno gledati već od 8. travnja

Serija prema burnom životu notornog glazbenika

Reper 50 Cent prošle godine navodno je bankrotirao, no to ga nije spriječilo da se okuša u producentskim i glumačkim vodama. Štoviše, vjerojatno je nešto i zaradio. Iako 50 Centa nećemo gledati u glavnoj ulozi, nego u ulozi oslobođenog zatvorenika Kanana, puno toga kroz što prolazi glavni lik Ghost (Omari Hardwick) preslika je života kakvim je reper živio ranije. Poznato je da je 50 Cent još 2000. godine, kada se pokušao maknuti od droge i ulice i krenuti živjeti uredan (da ne kažemo legalan) život, dobio čak 9 metaka u tijelo i to sve usred bijela dana.

'Tijekom pisanja scenarija i kreativnog dijela smišljanja serije glumio sam Ghosta. Poslije smo razgovarali o tome koliko bi to iziskivalo mog vremena i koliko bih se stvari morao odreći u životu. Tad sam rekao da će Omari ipak morati glumiti Ghosta', rekao je 50 Cent.

Kako se umiroviti od kriminala

Kada Ghostu sine da bi sasvim solidno mogao živjeti od unosnog noćnog kluba i da još k tome više ne bi morao prljati ruke (da, to uključuje poneko nužno ubojstvo), povlačenje neće biti nimalo lagan zadatak. Kada te ulica jednom proguta, teško je pronaći izlaz.
U maniri novih televizijskih serija koje ne inzistiraju na stopostotnim pozitivcima ili negativcima, Ghost predstavlja lika koji ima svoju dobru, ali i mračnu stranu.

Ugovor o golotinji

Uz Omarija Hardwicka glavne uloge glume Joseph Sikora, Ghostov prijatelj i partner u kriminalu te Lela Loren i Naturi Naughton koje predstavljaju dvije Ghostove ljubavi. Kako serija obiluje golotinjom i seksi scenama, prije nego je snimanje uopće počelo, svi glavni glumci morali su potpisati ugovor koji ih obvezuje da će bez protivljenja snimati golišave scene.

Ako vam je 50 Cent mio, sigurno ćete uživati u njegovoj krimi drami i glazbi koji je snimio specijalno za seriju. Ako pak niste osoba koja okida na rap, 'Moć' će vam ponuditi priču koja će vas usisati u svoju radnju odmah nakon prve epizode i već ćete se pitati Što slijedi dalje? Moć i novac sve su u životu jednog čovjeka, a možda vam Ghost dokaže da je drugačije.