PRVA FOTKA

Stipe Pletikosa u dirljivoj posveti otkrio ime sinčića

07.11.2016 u 13:34

Bionic
Reading

Proslavljeni nogometni vratar Stipe Pletikosa i njegova supruga Angela u nedjelju navečer postali su roditelji četvrtog djeteta, sina kojem su dali ime Manuel. Prvu fotografiju dječačića ponosni bivši hrvatski reprezentativac objavio je sinoć na svom profilu na Instagramu, a pratila ju je njegova dirljiva posveta tek rođenom sinčiću

'Nijedan dan nije poseban kao dan kada ti se rodi sin. Dobrodošao, Manuel Pletikosa. Četvrti anđeo u našoj obitelji', napisao je ponosni otac Stipe Pletikosa pored fotografije objavljene na Instagramu, na kojoj se vide tek prstići i crna kosica njegovog četvrtog sina.

37-godišnji Stipe Pletikosa je u srpnju proslavio trinaestu godišnjicu braka s tri godine mlađom suprugom Angelom. Ona je prošle godine u svibnju rodila kćer Ružu, a roditelji su i šestogodišnjeg sina Franka i dvogodišnje kćeri Eli.

Jedan od naših najzgodnijih nogometaša u mirovini je, a s nogometašem Ivanom Jurićem osnovao je obiteljsku tvrtku Vila Marjan. Zanimljivo je da su direktorice tvrtke njihove supruge Angela Pletikosa i Irena Jurić, a Pletikosa se od mnogobrojnih poslovnih obaveza, nakon što je u svibnju završio svoju dugogodišnju nogometnu karijeru, opušta uz druge sportove, poput bicikliranja.



Stipe Pletikosa s tada 19 mjesečnim sinom Lovrom


Stipe i Angela Pletikosa vjenčali su se prije 13 godina