NEVENA I MAK VEJZOVIĆ

Sreća zbog prve zajedničke trke i podrška Makove djece

07.11.2016 u 13:29

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica i urednica Nevena Rendeli Vejzović, unatoč brojnim poslovnim obavezama i napornu životnom tempu, ne propušta prilike za trčanje. Ovog vikenda, unatoč velikoj kiši i ozljedi leđa, istrčala je svoj treći Zagrebački noćni cener. Ovaj će sigurno posebno pamtiti jer je 10 kilometara kroz centar Zagreba s njom prvi put istrčao i suprug Mak Vejzović, a uživali su i podršku brojnih prijatelja i Makove djece iz prvog braka

'Prošle godine sam istrčala za 52, a ovogodišnji za 54 minute, ali ove godine vučem ozljedu leđa već dugo, tako da je ovo super rezultat s obzirom na to da slabije treniram. A i kiša je sinoć ludo padala, mokri smo bili od starta', ispričala je za tportal Nevena, inače ambasadorica ovogodišnjeg 5. Zagrebačkog noćnog cenera.

Njezin suprug Mak počeo je trenirati prije dva mjeseca i već je, kaže, može pratiti.
'Mislim da će me uskoro prestići! Cilj mu je bio istrčati ispod sat vremena, a uspio je za 58 minuta', ponosna je Nevena.

Čim sanira ozljedu, sprema se u nove trkačke pohode.
'Vrijeme je za punih 42 kilometra, nadam se na proljeće', rekla je.

Iako, kako je ranije izjavila, prije nije bila sportski tip, Nevena Rendeli Vejzović trčanjem se počela baviti prije dvije godine. Pet mjeseci nakon što je prvi put potrčala, istrčala je svoj prvi polumaraton. Izdržala je 21 kilometar. U višegodišnjem sudjelovanju u utrkama i polumaratonima postigla je i zavidne vremenske rezultate.

Nakon što su Nevena i Mak i svi sudionici ušli u cilj dobili su medalje i ponosno napravili prvi selfie.


Najveću su im podršku iz publike pružila Makova djeca iz njegova prvog braka.