PROVOD U TEATRU

Splitska fešta Renate Sopek i Mirte Šurjak

28.05.2016 u 15:23

Bionic
Reading

Među brojnim poznatima koji su prvi posjetili novootvoreni klub Teatar na splitskom Zvončacu, bili su i Iva Šarić Leko, Anamarija Asanović s bratom, Ana Čagalj, modni dvojac ELFS i mnogi drugi

Split je postao nezaobilazno odredište svih onih željnih vrhunske zabave, jer uz najljepše more na svijetu pruža i provode za pamćenje. Grad pod Marjanom, otprije poznat kao prijestolnica dobrih provoda, bogatiji je za još jedan klub - Teatar. Klub je smješten na atraktivnoj lokaciji na splitskom Zvončacu, a za njegov moderno uređeni interijer zaslužna je dizajnerica Tihana Runje.

Sudeći po nazivu kluba, Teatar priprema brojne 'predstave' i gostovanja za cijelu sezonu te partyje o kojima će se dugo pričati. Potvrdio je to i spektakularnim otvorenjem, na kojem je kroz režiju Balance Entertainment Studia, organiziran glazbeno scenski nastup Global Disco benda, nastup vokalne senzacije iz Slovenije Kristie Cle, jedinstveni internacionalni plesni show Budoar, a goste je najnovijim klupskim zvukom zabavljao i DJ Tom Polo.

Osim bogatog glazbenog programa, klub će ovog ljeta pripremiti i brojne druge sadržaje. Tako je, već dan nakon otvorenja, na rasporedu bila modna revija splitske dizajnerice Monike Sablić, koja je privukla brojne uzvanike poput Renate Sopek, Ive Šarić Leko, Anamarije Asanović i brata Antonia Asanovića, Ane Čagalj, modnog dvojca ELFS…

Danas će, u sklopu poznatog RnB Exclusive programa koji je ujedno i promo party Fresh Island Festivala, pažnju plijeniti i prekrasni modeli u kreacijama hrvatskog dizajnera Zigmana - RnB Honeys koje su dio jednog od najpopularnijeg party brenda.


Marina Fernandez, Anamarija Asanović i Ana Čagalj


Monika Sablić čija je revija obilježila otvaranje kluba i Iva Šarić Leko